IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. april 2021. godine

Ovan strastven, Bik se vraća u ritam, mira dan za Blizance, Rak srećan, Lav pretjeruje, Djevica usamljena, Vaga u tajnoj vezi, Škorpija sve obavlja lako, Strijelac traži motivaciju, Jarac opsesivan, Vodolija traži partnera, a Ribe zarađuju. Ovo je dnevni horoskop za 08. april 2021. godine.

OVAN

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog poslovnog projekta. Prezadovoljni ste kako se veza razvija. To vas ne sprečava da neobavezno flertujete sa strane. Zdravlje je stabilno.

BIK

Prilično ste samouvjereni, vrijedni i optimistični. Na poslu ste preuzeli ulogu vođe i uživate u dominaciji. Zadovoljni ste vezom. Vaše emocije su intenzivne i strastvene. Imate veća očekivanja od odnosa. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Završavate poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima jer ste nezadovoljni kako se odvijala. Veza se uspješno razvija iako partner ima tajne koje uspješno krije od vas. Kod muškaraca je moguć problem sa urogenitalnim traktom.

RAK

Očekuje vas uobičajeni radni dan tokom koga ćete imati puno obaveza, ali ujedno uživati u njima. Nezadovoljni ste vezom i ozbiljno razmišljate da je prekinete. Partner ne primjećuje vaše nezadovoljstvo. Zdravlje je stabilno.

LAV

Očekuju vas poslovni sastanak na kome odlično prolazite. Slijedi vam i priliv novca zbog koga se dobro osjećate. Uživate u neobaveznom flertu i ne primjećujete da bračni partner nije srećan. Mogući su bolovi u leđima.

Čitaj još:   IDU JANUARSKA IZNENAĐENJA: Kiša, snijeg, vrijeme za vikend i početkom iduće sedmice i 15 dana po prognozama je... (foto)

DJEVICA

Zadovoljni ste rezultatima rada. Nezadovoljni ste jer vam odlazi puno vremena da prevazilaženje teškoća. Emotivno ste neispunjeni jer ne uspevjate da nađete adekvatnog partnera. Cirkulacija je loša.

VAGA

Finansije su vam stabilne. Dozvoljavate sebi da odradite neke poslove iz čistog idealizma i želje da nekom pomognete. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Glava je jako osjetljiva.

ŠKORPIJA

Jako ste vrijedni i imate ili više poslova ili više obaveza odrađujete paralelno. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Zdravlje vam je osjetljivo. Povedite računa o bubrezima, glavi i genitalijama.

STRIJELAC

Pripazite se tajnih neprijatelja na poslu. Posmatraju vas i spremaju se da vas napadnu. Veza odlično napreduje. Druga strana je sklona flertu, ali joj vi to ne zamjerate, jer ste sigurni u vašu vezu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Imate odličnu saradnju sa kolegama. Očekuje vas priliv finansija. Zadovoljni ste poslovno-finansijskom situacijom. Veza se razvija bolje nego što ste očekivali, a emocije i strast su vam žestoko proradili. Osjećate se dobro.

VODOLIJA

Imate odličnu intuiciju. Najbolje da je poslušate prilikom donošenja bilo kakvih poslovnih odluka. Preuzeli ste sve porodične obaveze na sebe s obzirom da je bračni partner na putu. Zdravlje je solidno, sem što je pritisak sklon oscilacijama.

Čitaj još:   NOĆNA MORA IZ SLOVENIJE: Velika firma otpušta stotine radnika, prvi na redu BOSANCI I HERCEGOVCI… (foto)

RIBE

Vrijedni ste, samouvjereni, posvećeni obavezama. Zadovoljni ste rezultatima i imate osjećaj da nema šta ne možete da postignete. Ukoliko ste slobodni nema novih dešavanja na emotivnom polju. Zdravlje je solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more