IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Završena istraga protiv vlasnika škole glume Mike Aleksića, čeka se odluka o optužnici… (foto)

MIKA Aleksiću, je vlasnik škole glume, na teret se stavlja ukupno 19 krivičnih djela, od kojih osam silovanja i 11 polnih uznemiravanja…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak.08.04.2021…13.45… Završena istraga protiv vlasnika škole glume Mike Aleksića, čeka se odluka o optužnici… (foto) 

DNAS je Više javno tužilaštvo u Beogradu okončalo stragu protiv Miroslava Aleksića, vlasnika škole glume koji je osumnjičen za niz silovanja i polnih uznemiravanja, a odluka da li će optužnica protiv njega biti podignuta očekuje se u narednim danima.

U tužilaštvu je za današnje „Večernje novosti“ potvrđeno da su tokom istrage prikupljeni potrebni dokazi i vještačenja na osnovu kojih će u narednim danima uslijediti odluka o eventualnom podizanju optužnice.

Tužilaštvo će odlučivati i da li će tražiti produženje pritvora za Aleksića, u kojem je od hapšenja 11. januara, piše taj list.

Aleksiću se na teret stavlja ukupno 19 krivičnih dela, od kojih osam silovanja i 11 polnih uznemiravanja, izvršenih od 2008. do 2020. godine.

Čitaj još:   Građani NOVOG PAZARA strahuju za svoju bezbjednost, zbog sukoba na Kosovu? (foto, video)

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa dvije mlade glumice, potvrdio je za medije da su u Više tužilaštvo u Beogradu stigli svi dokazi, uključujući i nalaze komisije vještaka neuropsihijatara i psihologa, koja je zaključila da su one tpjele “psihičke patnje visokog intentziteta”.

Miroslav Mika Aleksić, podsjetimo, uhapšen je 16. januara i od tada je u pritvoru. Prema nezvaničnim informacijama, on je do sada tri puta izvođen u Više tužilaštvo u Beogradu kako bi iznosi odbranu i svaki put je negirao navode koji ga terete.

On je te optužbe negirao…

Dešavanje u regionu i u školi glume prati ADNA Bojadžić

izvor Večernje novosti.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   UŽAS: MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA SVOJIH UČENICA: Inspektori zgroženi šta su djevojke ispričale u svjedočenju... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more