IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U SARAJEVU: Policija traga za ženom, udarila autom pješaka i pobjegla? (foto)

Iz sarajevske policije su javili da se nezgoda dogodila na kolovozu ulice Džemala Bijedića, općina Ilidža…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak.09.04.2021…11.25… DRAMA U SARAJEVU: Policija traga za ženom, udarila autom pješaka i pobjegla? (foto)

MUP KS intenzivno traga za nepoznatom ženskom osobom, koja se sumnjiči da je jučer, upravljajući automobilom, udarila pješaka i pobjegla s mjesta nesreće.

Nezvanično, kako saznajemo ženska osoba je upravljala vozilom “golf 4” crvene boje.

Iz sarajevske policije su javili da se nezgoda dogodila jučer u 6:50 sati na kolovozu ulice Džemala Bijedića, općina Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Prema do sada prikupljenim informacijama, tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz maloljetnog pješaka, rođenog 2005. god u Sarajevu, gdje je nastanjeno, koje pored sebe guralo biciklo, od strane NN vozila, nepoznatih reg. oznaka, kojim je upravljala NN ženska osoba, koja se nakon saobraćajne nezgode udaljila sa lica mjesta ne ukazavši pomoć osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći”, navode iz MUP-a.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je maloljetno lice, a ljekarska pomoć mu je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem liječenju.

Čitaj još:   DRAMA U SARAJEVU: Prijetio da će raznijeti Tužilaštvo BiH

“O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, identifikaciji i pronalasku vozača i vozila”, poručuju iz MUP- a.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more