IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTIŠLA NA ODMOR U DUBAI- ONDA SAZNALI DA JE UHAPŠENA: Pravnicu odala tetovaža na nozi… (foto)

Porodici rekla da ide na odmor…

DUBAI: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak.09.04.2021…10.25… OTIŠLA NA ODMOR U DUBAI- ONDA SAZNALI DA JE UHAPŠENA: Pravnicu odala tetovaža na nozi… (foto)

Najmanje 20 djevojaka uhapšeno je u Dubaiju zbog projekta koji je uključivao da gole poziraju na balkonu jednog solitera u prestižnom dijelu mondenskog Dubaija. 

Iako im je prijetila zatvorska kazna, ipak se neće naći iza rešetaka, ali će biti deportovane u matične zemlje.

Jedna od djevojaka koja je gola pozirala na balkonu je Ukrajinka Jana Graboščuk (27), koju je prepoznao brat Taras i to po karakterističnoj tetovaži na nozi.

Ona je porodici rekla da ide na godišnji odmor, ali ne i da će se razgolititi na snimanju, tako da su bili prilično šokirani, prenose strani mediji.

Čitaj još:   BORIS Gardašević sa CETINJA, nestao dan poslije poštara Miloša- ni nakon 20 dana nema tragova...

Janin brat Taras ističe da je cjela porodica bila šokirana kada su vidjeli prve golišave slike.

Otišla je na odmor, i ne znam šta se poslije dogodilo. Jeste, planirala je tamo neko snimanje, ali nisam imao više informacija o tome“, rekao je Taras brat ljepotice.

Jana je diplomirala prava, a kako prenose strani mediji nakon studija nije mogla da nađe posao te je radila kao konobarica i hostesa.

Prije godinu dana počela da se bavi modelingom, na društvenim mrežama je objavljivala slike sa luksuznog boravka u Dubaiju…

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more