IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREGAŽENE KOMITE STVARNO PREĆERALE!!! ”Zar vam nije žao RAZMAZANE šminke ovakve ljepotice!”?

Ovom prilikom apelujemo na sve dobronamjerne ljude da pomognu premijeru i njegovoj porodici da prebole suze, pokvarenu šminku i frizuru jedne, nadasve sofisticirane štićene ličnosti…

Crna Gora juče je svjedočila stravičnom događaju kada je ćerka premijera Zdravka Krivokapića, štićena ličnost, veoma delikatna u svojoj sofisticiranoj pojavi prolila suze po kožnim sjedištima službenog Mercedesa…

Istina taj napaćeni službeni automobil, prema interepretaciji premijera Krivokapića i ponekog političara vlasti sa manjkom zdravog razuma i normalne percepcije, bio je meta ”brutalnog napada rulje”.

Kasnije je premijer čak objavio snimak na kom se zaista vidi kako ”razjarene komite po nalogu DPS-a” svojim leđima ”brutalno napadaju” napaćeni službeni automobil sa još napaćenijim putnicima, posebno njegovanom premijerovom ćerkom.

Stoga nije ni čudo što premijerova ćerka– Milena, kako se može čuti je na snimku ona iz auta koji je sinoć na Twitteru objavio Krivokapić zapomaže:  “Sergeja zovite”– misleći na stamenu gromadu crnogorskog bezbjednosnog sektora Sergeja Sekulovića ministra unutrašnjih poslova.

Nakon ovog nemilog incidenta u kojem su prolivene suze po kožnim sjedištima Mercedesa, a pregažen poneki građanin što je manje bitno, premijer Krivokapić na svom Tviter nalogu zaprijetio je građanima Crne Gore poručivši da će uskoro vidjeti kako će “u zemlji zavladati red i zakon na koje nisu navikli”.

Čitaj još:   CETINJE: USTOLIČENJE BEZ VJERNIKA i ZVANICA dogovor MCP-a i Krivokapića

Kada je portal Aktuelno došao u posjed fotografija premijerove kćerke, odmah smo shvatili da nije ni čudo što je toliko propatio zbog njenih suza.

Njegova ćerka, što se može vidjeti iz fotografija, je veoma sofisticirana i njegovana, a drži sopstveni salon ljepote ”Beauty Factor” u Beogradu… Nedavno je od tajnog obožavaoca dobila 1001 ružu što jasno ukazuje da posjeduje široku bazu fanova koji prosto obožavaju njenu harizmatičnu pojavu.

Stoga i ne treba da čudi što se tako delikantna osoba zaplakala i samim tim narušila strukturu veoma skupe i dugo vremena stavljane šminke, kad su, kako su ocijenili tata, Sergej i ”Ljaljo”, najekstremniji elementi DPS-a na haubu službenog mercedesa bacili patriote koje su joj zamalo pokvarile frizuru.

Takođe ne treba uopšte ni pitati kako je jedna ovako rafinirana dama došla u posjed dozvole koja joj omogućava međugradski saobraćaj, koji je ”masnim komitama” juče strogo zabranjen.

Ovom prilikom apelujemo na sve dobronamjerne ljude da pomognu premijeru i njegovoj porodici da prebole suze, pokvarenu šminku i frizuru jedne, nadasve sofisticirane štićene ličnosti…

A pregažene patriote, čim se oporave od povreda, Sergej pod hitno treba da procesuira za ”leđni napad” na službeni automobil u punom pokretu, kvarenje šminke, suze na kožnim sjedištima i još poprilično krivičnih djela sa brutalnim posljedicama.

Čitaj još:   PREMIJER Krivokapić bi da UĆUTKUJE

U.P.A.

izvor: aktuelno.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more