IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJER LICEMJER: KRIVOKAPIĆ čestitao LEPOSAVIĆU na iskrenosti o SREBRENICI, pa ZBOG FOTELJE promijenio PRIČU!?

Prema saznanjima portala Aktuelno, premijer je Leposaviću nakon sjednice poslao SMS poruku u kojoj mu čestita na stavovima i dobrom obrazloženju po pitanju genocida u Srebrenici.

Nakon sjednice Skupštine 26. marta na kojoj je ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić “briljirao” kada nije htio da kaže da li  se u Srebrenici desio genocid, konstatujući da je sud u Hagu gdje je suđeno za ovaj zločin “izgubio svoj legitimitet”, dobio je čestitke zbog iskrenosti, ni manje ni više, nego od članova Vlade na čijem je čelu Zdravko Krivokapić.

Prema saznanjima portala Aktuelno, premijer je Leposaviću nakon sjednice poslao SMS poruku u kojoj mu čestita na stavovima i dobrom obrazloženju po pitanju genocida u Srebrenici.

“Neposredno nakog sjednice Skupštine, dobio sam čestitke za iskren, umjeren i stručan odgovor na zlonamjerno poslaničko pitanje. Ove čestitke sam dobio od članova Vlade, ali i od članova sve tri koalicije parlamentarne većine”, potvrdio je u četvrtak i sam Leposavić u obraćanju javnosti kada je saopštio da neće sam podnijeti ostavku na funkciju ministra.

Čitaj još:   "Krivokapić ne prestaje da blamira CRNU GORU"

Kako saznaje portal Aktuleno, među onima koji su čestitali je i premijer Krivokapić lično.

”Iako se spekulisalo da je premijer nazvao Leposavića i čestitao mu, ispostavilo se da to nije tačno. Premijer mu je posalo SMS poruku. Taj SMS Leposavić čuva i razmatra da ga objavi ako za to bude potrebe”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Prevrtljivi Podoljub, nakon 10 dana, od kada je čestitao ministru pravde za stručan odgovor, na pressu naprasno, saopštava da je donio, doduše tešku, odluku kojom je zatražio smjenu ”iskrenog” Leposavića.

Prevrtljivi premijer

Ovo je još jedan u nizu slučajeva kada je Krivokapić drastično promijenio ploču, prvo čestita Leposaviću, a nakon toga, kako je sam saopštio na pressu u ponedjeljak, pošalje mu poruku sa sadržinom da “treba sam da se vadi za ono što je zakuvao”.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more