IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Bivši NFL igrač ubio pet osoba, pa izvršio samoubistvo… (foto i video)

Imamo 33 godine, igrao je u 78 NFL utakmica tokom pet sezona za šest timova- posljednji put za Falconse… (foto)

KAROLINA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota. 10.04.2021…00.25… UŽAS: Bivši NFL igrač ubio pet osoba, pa izvršio samoubistvo… (foto i video)

Oružani napadač koji je ubio pet osoba u Južnoj Karolini, među kojima je i jedan ugledni ljekar, identifikovan je kao bivši igrač Nacionalne fudbalske lige (NFL) Phillip Adams koji je izvršio samoubistvo, saopštile su lokalne vlasti.

Šerif okruga York rekao je da je Adams pronađen mrtav u obližnjoj kući poslije višesatne potrage.

U svom domu u mjestu Rock Hill u Južnoj Karolini ubijeni su 70- godišnji ljekar Robert Lesslie​, njegova 69- godišnja supruga Barbara i dvoje unučadi, devetogodišnja Adah i petogodišnji Noah, saopštila je kancelarija šerifa.

Peta žrtva pucnjava, koja se dogodila u srijedu, identifikovana je kao 38-godišnji James Lewis, koji je radio u kući porodice Lesslie.

Čitaj još:   NA SVE JE SPREMAN: Otkriven tajni plan Marka Miljkovića... (foto)

U pucnjavi je povrijeđena jedna osoba koja se nalazi u bolnici, prenijeli su lokalni mediji.

Robert Lesslie je, prema njegovoj biografiji na internetu, bio jedan od vlasnika dvije lokalne klinike za hitnu pomoć. Takođe je bio načelnik nekoliko odjeljenja za hitnu pomoć u bolnicama u području grada Charolttea, kao i načelnik hitne pomoći u opštoj bolnici u Rock Hillu.

Adams, koji je imamo 33 godine, igrao je u 78 NFL utakmica tokom pet sezona za šest timova – posljednji put 2015. godine za Falconse…

Izvor REUTERS

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more