IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VANBRAČNI SIN TOZOVCA JECAO SAM NAD NJEGOVIM GROBOM RANO UJUTRO: Položio mu vijenac i OSTAVIO VAŽNU PORUKU!

Daleko od očiju javnosti i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio vijenac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i nevjerovatno liči na svog oca.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, on je danas u sedam sati ujutru bio u Aleji zaslužnih građana kako bi se u miru oprostio od tate pošto nije bio na sahrani dan ranije. Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Nasljednik, koga je Živković zakonski priznao, proveo je pola sata u opraštanju od oca. Svetozar, saznajemo, nije zadržavao suze. Vijenac koji je donio pjevačev sin završio je na čelu groba, odmah pored vijenca koji je poslao Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

Mnoge priče u javnosti izazvala je činjenica da Tozovčev nasljednik nije bio na sahrani, a izvor Kurira otkriva nam prave razloge za takvu njegovu odluku.

– Iz ličnog uvjerenja Svetozar nije želio da dođe na sahranu. Želim pošteno da vam kažem, njemu nije mjesto u zadnjem redu na sahrani, već u prvom. A pošto već nije mogao da bude tamo gdje bi trebalo, onda je sačekao jutro i otišao na grob kako bi se oprostio od tate – govori nam naš sagovornik, odlično upućen u cijelu situaciju.

Čitaj još:   NOVE RIGOROZNE ZABRANE u Crnoj Gori: Dva velika grada pred zaključavanjem... (foto)

On tvrdi da priče da Svetozar i Tozovac nisu bili u dobrim odnosima ne odgovaraju istini.

– Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamjerne i neistinite – zaključuje naš izvor. Inače, Tozovac je sinu dao ime po svom ocu. On ima još jednog vanbračnog sina, koji živi u Americi. Pjevač je samo jednom u životu, prije devet godina, njih pomenuo u javnosti.

– Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine – rekao je tada Živković za Kurir.

izvor: agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more