IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Najkraći i najskuplji let NA SVIJETU: POVRATNA KARTA od Podgorice do Beograda PLAĆA se 250 EURA!!! (foto i video)

Jedan konkretan dokaz kako građani Crne Gore plaćaju svojim novcem ekonomske pubertetske fantazije ministara Spajića, Milatovića i Bojanića…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, nedelja. 11.04.2021… Najkraći i najskuplji let NA SVIJETU: POVRATNA KARTA od Podgorice do Beograda PLAĆA se 250 EURA!!! (foto i video)

Povratna avio karta na relaciji Podgorica– Beograd– Podgorica danas iznosi prosječno 250 eura. To je ubjedljivo najskuplja avio karta za najkraći let na svijetu.

Let od Podgorice do Beograda traje oko 40 minuta. Za najskuplju kartu na svijetu odgovorni su ministri finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar za ekonomski razvoj Jakov Milatović i kao kapitalnih investicija Mladen Bojanić. 

Cijena karte od Podgorice do Beograda skuplja je za više od 110 eura prosječno od januara ove godine, kada su trojica ministara odlučila, a kompletna Vlada podržala, da se prizeme avioni Montenegro erlajnsa.

Tom odlukom Spajić, Milatović i Bojanić direktno su pomogli nacionalnu avio kompaniju Air Serbia koja je sada jedini prevoznik na vrlo frekvetnoj liniji između Podgorice i Beograda.

Čitaj još:   VIC DANA: Nataša Bekvalac pitala mamu može li se udati po četvrti put... (foto)

Iako zbog epidemije letovi ka Beogradu se obavljaju jednom dnevno, može se reći da Air Serbia nema problema da napuni avion pa se može reći da sve ove mjesece prolaze nikad bolje.

Poređenja radi, avio karta Podgorica– Beograd– Podgorica skuplja je od karte na relaciji Berlin– Pariz– Berlin, koja košta 195 eura. Let istih glavnih gradova Francuske i Njemačke traje u jednom pravcu sat i 45 minuta, što je duže čak od vremena za povratno putovanje između glavnih gradova Crne Gore i Srbije.

Ovo je još jedan konkretan dokaz kako građani Crne Gore plaćaju svojim novcem “ekspertske” i “ekonomske pubertetske fantazije” trojice ministara.

izuvor aktuelno. me

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

NUDIMO VAM REŠENJE: Kako da se rashladite ako i nemate klimu…

NUDIMO NEKE Od savjeta kako da  preživite pakleno ili džehemensko Read more