IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN DRITANA: ”OSVJEDOČENI IZDAJNIK, MANIPULATOR I SLUGA STRANIH INTERESA U CRNOJ GORE”

“Dritan Abazović, po ko zna koji put, nečasno i neistinito optužio je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države”, saopćio je Miloš Nikolić iz partije DPS Mila Đukanovića.

“Prije nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa, Abazoviću, osvjedočenom izdajniku, manipulantu i slugi stranih interesa u Crnoj Gori, bolje bi bilo da objasni s kakvim kredibilitetom to čini, jer sjedi u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i vjerskim fanaticima svetosavskog SPC-a.

Jasno je da Abazovićeve klevete,predstavljaju samo kontinuitet u djelovanju čovjeka koga građani u svakom gradu Crne Gore prezrivo odbacuju i okreću mu leđa, saopštavajući mu tim činom šta misle o njemu i njegovoj ulozi”, naveo je on.

“Abazoviću, koji je jučer bio samo jedan od piljara koji je, s Demokratskim frontom, trgovao smjenom Leposavića, tužilačkim zakonima i odlukom o državljanstvu, poručujemo da, kada ga sljedeći put budu preslišavali, kao što su to učinili poslanici Evropskog parlamenta, ne pokušava ponovo da pobjegne od odgovornosti.

Čitaj još:   Fama oko fotografije MILOJKA Spajića: MOŽDA SAM NAIVAN ALI NISAM SUJETAN...

Sinoć je jasno pokazao da je, u rascjepu između evropskih upozorenja i prijetnji Milana Kneževića, izabrao da se pokori Demokratskom frontu ne bi li ih umolio da ga puste još malo da se igra državom i njenim građanima sa pozicije potpredsjednika Vlade”, zaključio je Nikolić.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more