IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novinarka otkrila jezivo iskustvo sa porođaja: VREĐALI ME, ISPUSTILI BEBU, SMIJALI se doživjela sam HOROR… (foto)

“Svi vi novinari, sudije i tužioci ste šljam ovog društva, ne mogu ni da zamislim na koji način dolazite do funkcija, ne mogu da zamislim, ovo društvo bi bilo mnogo ljepše da ne postojite”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak. 13.04.2021.…00: 43… Novinarka otkrila jezivo iskustvo sa porođaja: VREĐALI ME, ISPUSTILI BEBU, SMIJALI se doživjela sam HOROR… (foto)

Nakon što je nedavno novinarka i infuenserka Mina Smiljanić iznijela optužbe protiv anesteziologa iz jednog beogradskog porodilišta, navodeći da ju je on vređao i udarao, oglasile su se i brojne druge žene, iznoseći neprijatnosti koje su doživjele.

Sada je svoje horor iskustvo za Beogradsku hroniku podijelila i novinarka RTS- a Tijana Radonjić. Ona je u 34. nedelji trudnoće, shvativši da nešto nije u redu morala da ode u porodilište. Ispostavilo se i to da beba nema srčane radnje i upućena je u salu za porođaj, gdje je, kaže, dugo bila sama. Rekli su joj da u takvim situacijama carski rez nije praksa.

Čitaj još:   INTERVENTNA S PANCIRIMA: Potraga za ubicom iz bokserskog kluba, bio poznat istražnim organima... (foto)

Nakon toga je došao doktor da joj da epiduralnu anesteziju, a zatim je, saznavši da je novinarka, počeo da je vređa.

“Svi vi novinari, sudije i tužioci ste šljam ovog društva, ne mogu ni da zamislim na koji način dolazite do funkcija, ne mogu da zamislim, ovo društvo bi bilo mnogo ljepše da ne postojite”.

Prema Tijaninim riječima, ona je bila sama u sali 20- ak minuta iako je porođaj počeo, a onda su došli svi, pa je uslijedio novi šok.

“Oni su prosto bebu ispustili iz ruke i počeli da se smiju. Nisam znala da li sam u nekom filmu horor ili šta se dešava oko mene, ali taj smijeh i ovog trenutka na mene utiče da se zaledim”, rekla je ona.

(MONDO)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more