IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“VOJNIK” VELJE NEVOLJE OSUĐEN ZA UBISTVO: MIKSA dobio pet i po za BRUTALNO PREBIJANJE ispred kluba!!! (foto i video)

Sudilo mu se za incident kada je na smrt pretukao muškarca ispred noćnog kluba “Tilt”….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda. 14.04.…13: 53… “VOJNIK” VELJE NEVOLJE OSUĐEN ZA UBISTVO: MIKSA dobio pet i po za BRUTALNO PREBIJANJE ispred kluba!!! (foto)

Milovan Tadić (33) zvani Miksa, osuđen je na pet godina zatvora zbog ubistva muškarca Slobodana Vukića koje se dogodilo 2015. god ispred noćnog kluba “Tilt” u Beogradu.

Tadić je inače i jedan je od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i bivši je vijerenik starlete koja je osuđene za organizovanje međunarodne prostitucije Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, koja je takođe saslušana zbog veza sa grupom Velje Nevolje.

Miksa je 2015. god radio kao šef obezbjeđenja noćnog kuba “Tilt” kada je pretukao Slobodana Vukića koji je potom od zadobijenih povreda preminuo.

Naime, Vukić je bio u provodu u ovom klubu i u jednom trenutku oborio je čaše sa šanka zbog čega ga je obezbjeđenje izbacilo napolje. Dok su ga držali i vukli, udarali su ga po glavi. Kada je izbačen Slobodan se vratio na ulaz i počeo da viče: “Ko me je udarao?” Tada je, prema navodima iz optužnice, Tadić izašao ispred kluba i šutnuo ga nogom u stomak.

Čitaj još:   TURCI ĆE JEDNIM POTEZOM OGADITI CIGARETE PUŠAČIMA: Evo kako izgleda novo pakovanje!

Povređeni muškarac je pao na zemlju u bolovima a ga i ubrzo je prevezen u Urgentni centar gdje je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu iz koje se više nije budio, a preminuo je 7. januara 2016. godine.

“Porodici još jednom želim da izjavim saučešće, zaista, jako mi je žao zbog svega što se dogodilo, ali ja nisam kriv”, rekao je Tadić u završnoj riječi pred presudu.

Podsetimo Miksa je uhapšen početkom februara u velikoj policijskoj akciji kao jedan od pripadnika Belivukove kriminalne grupe koja je osumnjičena za brojna krivična dijela od ubistava, otmica i mučenja a i do reketiranja i dilovanja droge.

Koja je tačno bila Tadićeva uloga u ovoj grupi za sada nije poznato, ali je jasno da su pripadnici Nevoljine kriminalne grupe, koja se krila iza partizanove navijačke grupe “Principi” (ranije “Janjičari”) držala je i obezbeđenje u svim većim prestoničkim noćnim klubovima. S ove i te iste pozicije oni su lako mogli da distribuiraju drogu u klubu, za šta se takođe sumnjiči ova kriminalna grupa koja je usko sarađivala sa crnogorskim kavačkim klanom.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija upravo Miksa želi da sarađuje sa policijom kako bi otkrio sve o zlodelima Belivukove grupe…

Čitaj još:   JEVTO Eraković: Očekujemo da se u Parlamentu poštuje mišljenje VK...

izvor MONDO

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more