IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAJNI RAZGOVORI MAFIJE: Veljin ubica naredio, upadnite u bunker, uništite sve dokaze… (foto i video)

Marko Miljković iz ćelije u Specijalnom zatvoru tražio i da se zastraše porodice uhapšenih kako ne bi svjedočili…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak. 15.04.2021…00: 13…TAJNI RAZGOVORI MAFIJE: Veljin ubica naredio, upadnite u bunker, uništite sve dokaze… (foto)

Kako saznajemo, policija je operativnim radom došla do informacije da se pojedini navijači Partizana iz grupe”Leva strana”hvale da se čuju sa “šefom” koji je u zatvoru. Inspektore je šokirala ta informacija jer su shvatili da je u pitanju ili Marko Miljković ili Veljko Belivuk, koji su u najstrožem pritvoru u Specijalnom zatvoru.

Ubrzo je ta informacija prosleđena kolegama iz zatvora koje su upale i to u ćeliju Marka Miljkovića i pronašle telefon ne veći od upaljača i punjač.

Kako je Srpski telegraf juče ekskluzivno objavio, Miljković je telefon sakrio u jednoj flaši,od kojih su bili napravljeni improvizovani tegovi za vježbanje. Kako mobilni ne bi bio otkriven tokom redovnih kontrola, flaše je napunio solju umjesto vodom.

Ako saznajemo Marko Miljković,čiju riječ pripadnici klana na slobodi cijene podjednako, kao i Belivukovu, izdao nekoliko naređenja u gluho doba noći iz zatvorske ćelije.

Izvor Srpskog telegrafa prepričava šta je i na koji način Marko Miljković rekao svojim “vojnicima”.

– Urlao je i rekao da svi moraju da znaju da su “Principi” živi. Da oni moraju da se pojačaju aktivnosti navijača, okupljanja, da se a i crtaju grafiti, organizuju transparenti i bakljade, da se čestita Velji NEVOLJI rođendan i da se na glavnim zidovima crtaju murali znak “Principa”. Miljković je urlao i rekao da se ne ponašaju kao neke tetke i babe, već da izađu iz rupa i nešto rade jer, dok su njih dvojica u zatvoru, mora da se osjeti da oni nisu ugašeni – kaže naš izvor.

NAĐEN DNK NA TELEFONU

Čitaj još:   ESAD Rastoder: 23. oktobar je dan D za sve SUVERENISTE, PATRIOTE I PRAVE PRIJATELJE CRNE GORE...

Poslije toga, Miljković izdaje tačna naređenja u vezi s njihovim hapšenjem.

U prilog tome ide i činjenica da su Veljini krimosi prije dvadesetak dana provalili u bunker. Oni su skinuli pečat s vrata nekadašnjeg restorana FK Partizan i nasilno ušli u objekat iako ga je policija nakon akcije hapšenja blokirala, pa je sada potpuno jasno ko je to na koji način naredio.

– Naredio je da upadnu u bunker na Partizanovom stadionu, objasnio u šiframa u koji tačno deo i pokušao da im da do znanja šta da sklone. Pretpostavlja se da se radi o materijalnim dokazima, možda i oružju, ili o nekim tragovima koje je trebalo skloniti. Posle toga je rekao s kim navijači moraju da se sretnu, od koga da uzmu novac, očigledno je hteo da objasni da mora da se nastavi posao – dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Ono što je posebno zabrinulo policiju jeste poslednja Miljkovićeva direktiva.

Rekao je da moraju da se obiđu sve porodice uhapšenih, da im se da do znanja da niko ne sme da svedoči, da se svi brane ćutanjem, kao što su se ranije dogovorili. Miljković je smatrao da će biti dovoljno samo da porodice vide “Principe” i da će im sve biti jasno – ističe naš izvor.

Kako saznajemo, Miljković je poslije zapljene pokušao da se brani rečima “da telefon nije njegov”. Međutim, istragom je utvrđeno da laže pošto je na uređaju nađen njegov DNK…

Čitaj još:   FANTASTIČNO OTKRIĆE, PRONAĐEN LIJEK ZA RAK DOJKE: Ženi je ova VAKCINA izbrisala svaki trag BOLESTI! (foto i video)

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more