IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIV UDES: Pričao da ga je STRAH motora, a sad HITNO odletio u bolnicu! (foto i video)

Upaljena je crvena lampica i sve je stalo, za sada se ne zna šta se desilo u nesreći…

PORTO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 17.04.2021…14: 53…  JEZIV UDES: Pričao da ga je STRAH motora, a sad HITNO odletio u bolnicu! (foto i video)

Užasni prizori iz Portugala

Jeziva nesreća se desila tokom MotoGP treninga i to za Veliku nagradu Portugala kada je Španac Horhe Martin iz tima Pramak izletio sa staze.

Upaljena je crvena lampica i sve je stalo. Za sada se ne zna šta se desilo u nesreći, samo smo vidjeli Martina koji je na izlasku iz sedme krivine nasilno izletio na šljunak i isprevrtao se dok nije stao.

Pogledajte užasan snimak:

On je na nosilima iznijet sa staze i odveden u medicinski centar, gdje je to proglašeno da je u svijesnom stanju. Nakon toga je helikopterom prenet u bolnicu. 

Čitaj još:   PRVI RAMAZANSKI POST

Jorge Martin just been taken into a helicopter from the medical centre. We’re told he was conscious after the crash. Beterschap Jorge.pic.twitter .com/4MqDurLSaM— Orla Chennaoui (@SportsOrla)April 17, 2021…

Ponavljamo, ne znamo šta je uzrok nesreće, ali Martin se koliko juče (petak) žalio na nestabilnost svog novog Dukatija i izrekao riječi koje sada dijeluju mračno proročki:

Apsolutno nismo očekivali da bude u tom položaju, ali čim je počeo trening, osjetio sam mnogo pokreta na motoru. Bilo je zaista opasno i bio sam stvarno uplašen u tim trenucima“…

Nadamo se da će sve biti u redu…

izvor MONDO

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more