IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ U ŠKRPCU, AKO OVO UČINI, PADA VLADA!

Poslanik Pokreta za promjene Branko Radulović ocijenio je da bi najveća tragedija bila ukoliko bi se, kako je naveo, bivši režim vratio.

Ukoliko premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić povuče predlog o smjeni ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, to bi značilo pad Vlade, ocijenio je Filip Adžić iz Građanskog pokreta URA u emisiji “Argumenti” na Televiziji Crne Gore (TVCG).

On je, kako prenosi portal RTCG, kazao da bi u ovom momentu to bilo čisto “samoubistvo” za trenutnu parlamentarnu većinu.

Poslanik Pokreta za promjene Branko Radulović ocijenio je da bi najveća tragedija bila ukoliko bi se, kako je naveo, bivši režim vratio.

– Ukoliko Vlada nije reformska, to je druga pogibija Crne Gore. Vlada i vlast mora biti efikasna i reformska – kazao je Radulović.

Ova vlada, prema njegovim riječima, pokazuje da nema dovoljno reformskih kapaciteta, pokazuju određene slabosti, da li će biti Krivokapić ili Branko Radulović premijer, to ga uopšte ne interesuje.

– Rekao sam Krivokapiću da je njegova stvar hoće li biti reformista ili ne – navodi Radulović.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Ako ne bude sjednice Skupštine CRNE GORE do kraja mjeseca, popis će krenuti 1. novembra... (foto, video)

Istaknuo je da se gube životi i resursi te da Krivokapić treba da se “pribere i sabere” i liderski pozove kolege kako bi se napravila rekonstrukcija Vlade.

– Sve zavisi od Krivokapića, pojedinih članova Vlade i lidera, da li ćemo se mi sabrati za Crnu Goru – naveo je Radulović.

Filip Adžić (URA) kazao je da je već sad vidljivo da je u značajnom broju institucija došlo do smjena te da su one već funkcionalnije.

Na pitanje o smjeni aktuelnog ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava, Adžić je kazao da je Vladimir Leposavić izbor Krivokapića te da je premijer u određenom trenutku zatražio njegovu smjenu.

– Ni Krivokapić ni Leposavić nijesu vrijedni povratka DPS-a. Ukoliko Krivokapić povuče predlog, to bi značilo pad Vlade. U ovom momentu, raditi takvu stvar bilo bi čisto samoubistvo za trenutnu parlamentarnu većinu. Ko sebe stavi iznad volje građana, taj treba i da odgovara – rekao je Adžić u “Argumentima”.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more