IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PKS: CRNOGORSKOM KOŠTUNICI PORUČUJEMO DA JE IZA NAS SAMO NAROD

Patriotsko komitski savez poručuje potpredsjedniku #nijemojavlada i lideru 15-minutne partije URA Dritanu Abazoviću, da smo svjesni šta pokušava da uradi kada podmeće javnosti priču da je, eto, on “u saznanju da je Veselin Veljović koordinator naše partije i protesta na Bogetićima”, a koja će “podijeliti” u ponedjeljak pred inspektorima SPO, saopštili su danas iz PKS.

Kako ističu u toj stranci, sasvim je jasno da su apetiti nove vlasti porasli do maksimuma i da uporno traže “kopču” kako bi udarili na predsjednika države Mila Đukanovića, kao jedinu instituciju koju nijesu urušili i osvojili, pa koristeći PKS i Veljovića silom na sramotu pokušavaju dovesti u vezu protest građana i savjetnika predsjednika države.

“PKS zato poziva Specijalnog državnog tužioca da slobodno sasluša članove ove partije, na čelu sa predsjednicom i rukovodstvom nikšićkog opštinskog odbora, kako je došlo do protesta na Bogetićima pa može, na osnovu naših saznanja, da bar konstatuje da je “šef svih bezbjednosnih službi” potpuno neobaviješten, isto kao Koštunica nekada”, navode u PKS.

Dodaju da samo oni, koji su pozvali na građanski protest ispred Vlade, a bili zaustavljeni u mjestu Bogetiće, gdje su im ograničili slobodu kretanja, što je uzrokovalo bunt građana Nikšića i Crne Gore, i koji su svojim akcijama pokazali toj družini šta znači kada se građani pobune, mogu reći ko je iza njih.

Čitaj još:   MILUTIN Cerović: CRNA GORA DRŽI NEPRIJATELJA KAO MALO VODE NA DLANU...

“Crnogorskom Koštunici, da pomognemo u ponedjeljak, da kažemo da je iza nas narod i građani, nad kojima niko vlast niti kontrolu nema”, kažu u Patriotsko komitskom savezu.

Naglašavaju da se možda kvartal lider tako “šteli” DPS-u, u nekoj novoj koaliciji, a možda zaista potcjenjuje zdravu, građansku pamet kad poziva građane da “ne dozvole da njima manipulišu oni koji štite svoje nezakonito bogatstvo pričom o patriotizmu i zaštiti državnih interesa”.

“Dok “apostoli” i “apolon” ruše sve crnogorsko, pripremaju ekonomski slom ove države da bi nam “bratska” Srbija pokupovala ostatak auto-puta, Luku Bar, Komarnicu i obalu, neobaviješteni vicepremijer, želeći da utješi živčanog premijera i osuši suze na obrazu njegove kćerke, sanja partiote i komite po svu dragu noć i zamajava javnost pričama o uroti”, zaključuju u PKS.

izvor: CdM.me

Čitaj još:   GORAN Popović: BUREK BEZ MESA... (foto)
DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more