IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović i poruka za DRITANA: Ne možete me napraviti kriminalcem, od sebe napravili ste izdajnika… (foto i video)

Ostavljam vas da živite saznanje da ćete ostati upamćeni kao Miloševićev Rahman Morina ili Sejdo Bajramović..

PODGORICA: Crna Gora, Vijesti, četvrtak, 22.04.2021…14: 19… DAMIR Šehović i poruka za DRITANA: Ne možete me napraviti kriminalcem, od sebe napravili ste izdajnika… (foto i video)

Dritan Abazović i URA od mene nikad ne mogu napraviti korumpiranog čovjeka i kriminalca, iako to na nevješt i prilično drzak način pokušavaju, jer svi mi u Crnoj Gori jako dobro znamo, ali sami od sebe, za neočekivano kratko vrijeme, i te kako uspješno napravili izdajnike, saopštio je danas i potpredsjednik Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Damir Šehović.

Šehović dodaje i da razumijem da je, “kao neko ko konkretno, direktno i bez uvijanja mjesecima jasno ukazuje na propuste nove vlasti posebno targetiran u vezi sa zakonito stečenim stanom”.

“Ali nemojte imati dileme: populistički pritisci nove vlasti da bi me “ućutkala” su potpuno neproduktivni. Čak naprotiv. Kontraproduktivni su. Zato i njemu i njegovoj partiji, koja je obezbijedila sigurno mjesto u istoriji crnogorske izdaje, jer su nam umjesto obećane slobode otvorili vrata okupacije, jasno i glasno poručujem da se manu ćorava posla”, kaže Šehović.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Sedmi put mijenjaju Uredbu, mora li Vlada baš svaki dan da se blamira? (foto)

U suprotnom će kako dodaje, svoja prava znati da zaštiti.

“Na sudu naravno. A vama sud javnosti već je i presudio. U šta ste se i sami mogli uvjeriti, od Cetinja, preko Plava i Gusinja, gdje su vas sve i dočekali onako kako su se takvi kao vi vazda dočekivali.

Zato Vas ostavljam da živite sa saznanjem da ćete ostati upamćeni kao Miloševićev Rahman Morina ili Sejdo Bajramović, ja se vraćam skandalima koje kao nova većina svakodnevno produkujete. Ima podosta posla. Danas Nažalost”, zaključio je Šehović… (Autor: M.V.)

Izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more