IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEŠELJ VRIJEĐA SVE OD EU, CRNE GORE DO BOSNE: “Tek ću da budem zločinac!” (video)

Osuđeni ratni zločinca i vođa Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj gotovo da ne “silazi” sa malih TV ekrana u Srbiji, a najviše prostora, uz Happy TV Milomira Marića, redovno mu daje Pink TV, i to u jutarnjem terminu. 

Tako je i jutros, govoreći o izjavama lidera SDA Bakira Izetbegovića, kazao da je “muslimanska propaganda da se srpski narod proglasi genocidnim, a da je RS osnovana tri godine prije tako da ona nije genocidna tvorevina”.

Ni o bivšem predsjedniku PDP-a Mladenu Ivaniću nije imao lijepe riječi, nazvao ga je izdajnikom i “engleskim čovjekom”, ali je hvalio gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića. Za bivšeg visokog predstvanika i specijalnog predstavnika EU Miroslava Lajčaka kazao je da samo “laje”.

U jednom trenutku obrušio se i na TV voditelje zašto nisu intervenisali kada ga je spominjao novinar i političar Zoran Ostojić, s kojim je, kako je rekao, imao verbalni sukob prije nego što je ušao u studio.

Čitaj još:   OTAC UBICE TVRDI DA NE ZNA KAKO JE SIN SAZNAO ŠIFRU SEFA: Dječak sa 12 godina prvi put pucao, žrtve gađao u glavu... (foto)

Šešelj je otkrio da je Ostojić prethodno negativno o njemu govorio, a onda se “istopio” od ljubaznosti kada je u studio ušao lider radikala.

– Bježi, Ostojiću, dok mi nije pao mrak na oči! – odbrusio je Šešelj.

Ostojić je, kako prenosi lider radikala, rekao Šešelju da “nije rekao da je ratni zločinac, već samo zločinac”.

– Tek ću da budem zločinac – odgovorio mu je Šešelj.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Čitaj još:   HOROR U PRIBOJU: ERVIN Ć. KRVNIČKI PRETUČEN DO SMRTI, UBICA POBJEGAO- Prema nezvaničnim informacijama Igor A. radi kao pripadnik Specijalne policijske jedinice u Beogradu... (foto)
DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more