IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Miloš Čelanović: DRITAN stvara ambijent za rijaliti program u Crnoj Gori… (foto i video)

Zadnjih dana ulogu glavnog zabavljača širokih narodnih masa preuzeo je Dritan Abazović, saopštio je Miloš Čelanović predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti Vijesti, subota, 24.04.2021.…20: 39… Miloš Čelanović: DRITAN stvara ambijent za rijaliti program u Crnoj Gori… (foto i video)

“Pokušavajući da sakrije svoju,kao i nesposobnost ostatka družine iz Vlade počeo je da stvara ambijent rijaliti programa koji su nam na odredjenim TV kanalima nažalost dostupni godinama”, kazao je Čelanović.

Poručuje da je crnogorska realnost postala demagogija, koja skupo košta čim je “glavni zabavljač za ovu nedjelju prešao granice naše zemlje i skoknuo do evropskog parlamenta,a potom dao intervju za uglednu televizijsku kuću kao sto je BBC”.

“Nakon toga uslijedio je zabavni program sa emisijama: Nisam ga vidio ali znam da je dobar (misli se ugovor sa SPC). Šta da se radi ,izgleda koordinator obavještajnih službi ovog puna nije obaviješten. Nisu ni Vlada niti poslanici pripremili izmjene tužilačkog zakona, a ko je nikada nećete znati! Ruka pravde! Da li da hapsim ili ne!? (Inače blockbuster ove sedmice)”, naveo je Čelanović.

“I na kraju,sjetimo se rečenice “Ubi nas IQ86”…a sa zaključkom da ova predstava vrijeđa inteligenciju svih onih čiji koeficijent inteligencije prelazi broj cipela!”, zaključio je Čelanović… (Autor: M. B.)

Čitaj još:   VEČERAS NAJVEĆA RAMAZANSKA SOFRA U EVROPI POSTAVLJENA U NOVOM PAZARU... (foto, video)

Izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more