IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVAK IZGUBIO U RODNOM GRADU: Aslan napravio dramu i senzaciju na “Serbia openu”… (foto i video)

ĐOKOVIĆ OSTAO U NEVJERICI- NEOBIČNO, UVIJEK SPREMAN ZA BEOGRAD: Novak otkrio da je imao probleme na meču!

Beograd: Svijet, Sport, Vijesti, nedelja, 25.04.2021.…00: 49… NOVAK IZGUBIO U RODNOM GRADU: Aslan napravio dramu i senzaciju na “Serbia openu”… (foto i video)

Novak nije uspio! 5: 7,6: 4,4: 6

NOVAK Đoković je izgubio u polufinalu “Serbia Opena” od Aslana Karaceva i nije uspio da se izbori sa nevjerovatno upornim protivnikom!

Đoković je izgubio u polufinalu “Serbia Opena” od Karaceva i nije uspeo da se izbori sa neverovatno upornim protivnikom!

Veliko iznenađenje u Beogradu, gdje je Rus Aslan Karacev (28. na svijetu) u polufinalu “Serbia Opena” pobjedio Novaka Đokovića poslije velike drame.

Čitaj još:   VICEVI DANA ZA PETAK Plavuše i prvi seks u životu...

Novakova igra nije bila najvišem nivou, a razlog za to možda se krije u zdravstvenim problemima!

Na konferenciji za novinare poslije iscrpljujućeg, višesatnog meča, Nole je otkrio da je prolazio kroz zdravstvene probleme koji su ga začudili.

“On je igrao brzo, ja sam to očekivao. Dogodio se pad koncentracije zbog zdravstvenih razloga. Neobično za mene, ja sam uvijek spreman. Veći dio trećeg seta igrao sam sa vrtoglavicom, bio sam baš loše”, otkrio je Nole.

Naravno, Đoković je u svom stilu sve vrijeme isticao dobar nastup rivala i naglašavao da je Rus danas odigrao odličan meč…

Čitaj još:   NOVI PREOKRET: Dolar usporio nakon najvećeg rasta u zadnjih 20 godina, cijene nafte porasle, a euro... (foto, video)

Izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more