IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STVARNOST: Plate u Novom Pazaru i Tutinu znatno ispod republičkog prosjeka… (foto i video)

DANAS JE Prosječna neto zarada, bez poreza i doprinosa, u Novom Pazaru i Tutinu u februaru ove godine bila je niža od republičkog prosjeka, pokazali su podaci Republičkog zavoda za statistiku…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, vijesti, ponedeljak, 26.04.2021…14. 29… STVARNOST: Plate u Novom Pazaru i Tutinu znatno ispod republičkog prosjeka… (foto i video)

Prosječna neto zarada, bez poreza i doprinosa, u Novom Pazaru i Tutinu u februaru ove godine bila je niža za oko 15.000 dinara od istog republičkog prosjeka, pokazali su podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Prema tim podacima, Novopazarci su u februaru primili prosječno 46.684 dinara, što je za oko 1.300 dinara niže od februarske plate a i u susjednom Tutinu.

Februarska primanja u toj opštini bila su prosječno 48.039 dinara.

Čitaj još:   NAU: Nadležni u Crnoj Gori da stanu na put podstrekačima mržnje i konflikata među narodima, dok nije kasno... (foto)

Prosječna neto zarada u Srbiji iznosila je 62.280 dinara, a medijalna 47.682 dinara, što znači da je 50 odsto zaposlenih u februaru imalo zaradu do tog iznosa...

izvor Danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more