IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REDŽEP TAJIP ERDOGAN PORUČIO:”Zatvaranje Turske, neće važiti za strane turiste…” (foto i video)

Potpuno zatvaranje Turske koje stupa na snagu od 29. aprila i trajaće do 17. maja, neće važiti za strane turiste koji posjete TURSKU u tom istom periodu, saopštilo je tursko ministarstvo unutrašnjih poslova…

ANKARA: Svijet, Putovanja, vijesti, utorak, 27.04.2021…20. 39… REDŽEP TAJIP ERDOGAN PORUČIO: “Zatvaranje Turske, neće važiti za strane turiste…” (foto i video)

Izuzeće od ovih mjera odnosiće se samo na strance koji su došli u turističku posjetu Turskoj, ali ne i na one koji imaju boravak u zemlji.

„Zbog pogoršanja epidemiološke situacije prelazimo na potpuno zatvaranje u četvrtak, 29. aprila, od 19 sati do ponedeljka, 17. maja, do pet sati“, najavio je danas predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Izuzeće od ovih mjera odnosiće se samo na strance koji su došli u turističku posjetu Turskoj, ali ne i na one koji imaju boravak u zemlji.

Čitaj još:   PALESTINCI U RUŠEVINAMA DŽAMIJE U GAZI KLANJALI DŽUMA- NAMAZ... (foto, video)

Erdogan je nakon sastanka kabineta u predsjedničkom kompleksu u Ankari podijelio detalje koji se tiču uvođenja novih mjera u Turskoj u borbi protiv koronavirusa.

Dodao je da će u okviru novih epidemioloških mera međugradska putovanja biti moguća samo uz dozvolu, a vozila međugradskog prevoza radiće samo uz 50 odsto kapaciteta.

Prehrambene prodavnice, lanci marketa biće zatvorene nedeljom, a ostalim danima radiće od 10 do 17 sati. Neke apoteke će raditi uobičajeno, a restorani će nuditi samo uslugu dostave, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izuzev organizacija koje su izuzete u odlukama Ministarstva unutrašnjih poslova, svi poslovni subjekti će obustaviti poslovanje.

Nastava u svim školskim ustanovama prelazi na online, a svi ispiti će biti odloženi.

Izvor agencije aa

ANKARA: Erdogan pridružuje Tursku BRIKS-u…

- Ako nas primite, ova platforma bi promijenila naziv u Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more