IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za Isaka, ponovo oduševio nastupom: Bijelo Polje je dobilo ZVIJEZDU… (foto i video)

Isak se ovog puta opredijelio za pjesme ”Libar” i ” Guzonjin sin” i ostao dosledan žanru koji voli i njeguje, dok je Sanjin izbor pao na pjesme ”Naša ljubav” i ” Ja za ljubav neću moliti”…

BEOGRAD: Rrgija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 02.05.2021…15. 19…  BRAVO za Isaka, ponovo oduševio nastupom: Bijelo Polje je dobilo ZVIJEZDU… (foto i video)

Dugo očekivano pojavljivanje Bjelopoljca Isaka Šabanovića dogodilo se u petom krugu popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”kada se mladi Crnogorac našao na sceni sa takmičarkom Sanjom Boban, a nakon njihovog duela žiri je ostao fasciniran pa počastio oba kandidata sa po šest glasova.

Zbog pravila preglasavanja, Isak je direktno prošao dalje sa osvojena čestiri glasa, dok će se Sanja boriti u baražu sa ostalim učesnicima.

Isak se ovog puta opredijelio za pjesme ”Libar” i ” Guzonjin sin” i ostao dosledan žanru koji voli i njeguje, dok je Sanjin izbor pao na pjesme ”Naša ljubav” i ” Ja za ljubav neću moliti”.

Ana je smatrala da je Sanja od Isaka bila samo za nijansu ”slabija” pa udijelila njemu komplimente.

“Uspio si da prebaciš energiju preko nas. Ja mislim da ti je ovaj nastup bio bolji od prošlog. Ja sam te čekala, da vidim šta će da se desi i opravdao si pojverenje”, kazala je Bekuta.

Čitaj još:   DPS danas kreće u zvaničnu kampanju bojkota popisa: BOJKOTUJ PREVARU, spriječi krađu!

“Svi smo te čekali kao kobre naočarke! Čekali smo da kiksneš i da te bušimo”, priznala je JK, a onda je Šabanović objasnio da je nad njim bio veliki pritisak: “Baš je bio bum i onda sam se pitao mogu li ja to”.

Saša Popović rekao je da su komentari kako publike tako i žirija bili kako se Isak uobrazio sigurno nakon prošlog i jedinog pojavljivanja.

“Vidite da je isti kad priča kako se ponaša. On je jako fini dečko, to je važno”, kazao je Popović.

Snežana je rekla da od boljeg može bolje i da je Isak oborio njihovo mišljenje da neće moći dalje od prošlog kruga.

Tokom preglasavanja Marija i Bosanac su svoj glas dali Sanji Boban, pa je Šerifovićeva to i obrazložila,prenosi Grand online.

“Sanjin program je meni bliži, bila si perfektna. Vidi se veliki trud i rad, i ulazak u sitna crevca. Isak bio si dobar, srećno ti bilo”, kazala je Šerifović.

“Glasao sam za prvu kandidatkinju zato što više volim cure, jednostavno. Bila si odlična, perfektna, standardno dobra. Što se tiče moga Isaka, bravo momče”, ustao je Bosanac pa aplaudirao Bjelopoljcu.

Viki i JK ispričale su takođe da su ih ljudi na sve strane pitali za Isaka jer se nije pojavio u prošlom krugu.

Čitaj još:   PROŠAO, NAJTOPLIJI JUN U HISTORIJI: Temperature samo rastu, u ovim zemljama su bile i do 10 C više... (video)

” Mene nema ko nije pitao za tebe. Iako nisi moj kandidat tu nema sujete”,rekla je Viki a onda je Jelena dodala: “Mene je čak i kućna pomoćnica pitala ”Kad će taj Isak””.

izvor iBalkan.net / Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more