IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIDJELA GA I ZAMOLILA: Novak nije mogao da je odbije Visočanku… (foto i video)

Lijepe slike dolaze iz Visokog… Đoković doživio sve emotivno, i nije mu žao…

SARAJEVO (VISOKO): BiH, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 03.05… 21. 19… VIDJELA GA I ZAMOLILA: Novak nije mogao da je odbije Visočanku… (foto i video)

Novak Đoković je i po treći put posjetio “piramide” u Visokom, ovog puta sa suprugom i djecom. Trebalo je posjeta da bude privatna i zatvorena, ali kad dolazi najbolji na svijetu, onda je to nemoguće izvesti.

Dolazak Novaka izazvao je veliko interesovanje stanovništva, ali i medija.

Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije i druženja moći da zabeležim dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Rolan Garosu koji mi je najbitniji. Doveo sam decu prvi put i oni su uzbuđeni“, rekao je Đoković.

On je kazao da uvijek voli da dolazi u “arheološki park”, kako je organizator nazvao ovo mjesto, ali i da “širi dobru riječ”.

Čitaj još:   SKANDAL: Kampanja za novi predsjednički mandat, KOLINDA "ide ili ne na koncert" Tompsona... (foto)

“Rado sam čest gost i trudim se da dođem kad god mogu. Prvi put sam bio sa roditeljima, drugi put sa suprugom, sad sa suprugom i decom. Trudim se da širim dobru reč i promovišem ceo arheološki park i Semira i sve ljude odavde koji su izvanredni. Dolaziću i dalje. Nemam planove da kupujem vikendicu. Rad sam gost ovde i uvek sam dočekan širokim osmehom i dok god je tako, ja ću se uvek vraćati”, kazao je Đoković.

Novaka i društvo je na povratku dočekao veliki broj okupljenih ljudi, a da je posebno je bio emotivan susret da jednom stariom ženom koja nije mogla da sakrije emocije, a onda je zagrlila i poljubila Đokovića, ne mogavši da skine pogled sa njega.

Nakon toga je Đokoviću prišla još jedna žena i donijela jaja za tucanje. Novak je izgubio, a onda čestitao pobjednici…

Izvor agencije

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more