IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISAK ŠABANOVIĆ: JA SAM SVOJ OBRAZ SAČUVAO A DALJE ŠTA MI BOG DA (video)

U svom prvom i jedinom pojavljivanju u takmičenju ’’Zvezde Granda’’ već je dobio status zvijezde od strane članova žirija i pobrao simpatije cijelog regiona.

Međutim, četvrti krug morao je da prođe bez Isaka Šabanovića iz opravdnih razloga, a publiku je mjesecima mučilo pitanje kada će se opet pojaviti. Kada je konačno ponovo stao na veliku scenu, ništa nije bilo drugačije od prvog puta.

“Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono…Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene. Ako mislite da sam se promijenio nisam, dlanovi mi se sijaju, i dalje sam tremaroš”.

Mnogi su pokušavali da ospore njegov talenat pa se našao i na meti prozivki da je samo običan imitator i svi su čekali samo jedno-“ da vide umije li ovaj Crnogorac da uradi nešto drugačije u odnosu na svoj prvi krug“.

“Čekao sam da se opravdam pred žirijem jer se pričalo da imitiram. Mislim, svi su znali da su meni Tifa i Bebek i ti sa sličnim glasovima, idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta, da vidim umije li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene”.

Čitaj još:   ISAK ŠABANOVIĆ, MLADIĆ IZ BIJELOG POLJA O KOJEM BRUJI REGION- SRCE MI JE PUNO...(video)

U intervjuu za Grand.Online otkrio je da je i ovoga puta imao veliku tremu, naročito kada je pročitao ime svog protiv kandidata. Dodao je i da je očekivao pet glasova, a i da je bio baraž potrudio bi se.

Pored svega lijepog što mu se dogodilo kroz ovo takmičenje, Isaka najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom gradu, Bijelom Polju. Takmičar smatra da je opravdao povjerenje koje su mu svi dali a naročito sugrađani.

“Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče, mislim nijesu me oni tako prozvali, to ja kažem za sebe jer sam vijao stalno po ulicama, a sjutradan izađete i svi se slikaju sa vama- kažu da je najteže postati pop zvijezda u svom selu”.

Kada je riječ o njegovom daljem plasmanu, otvoreno priznaje da ne očekuje ništa, pa čak ni prolazak.

“Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sljedeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da”, iskreno odgovara Isak.

Čitaj još:   ISAK Šabanović o životu u Beogradu: JEDINI SAM CRNOGORAC KOJI JE DOŠAO A HOĆE DA SE VRATI...

izvor: portalluca.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more