IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FOTKA ZBOG KOJE TREBA DA PRIVEDU KRISTIJANA: Velja Nevolja i Golubović zajedno na stadionu! (foto)

Beogradski mediji prenijeli su ranije danas da bi u sklopu istrage koja se vodi protiv Veljka Belivuka (36) mogli da privedu Kristijana Golubovića, učesnik rijaliti programa “Zadruga IV”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 05.05.2021…00. 09… FOTKA ZBOG KOJE TREBA DA PRIVEDU KRISTIJANA: Velja Nevolja i Golubović zajedno na stadionu! (foto)

KRISTIJANA PRIVODE ZBOG VELJE NEVOLJE? O njihovim vezama navodno svIJedoči jedna fotografija!

MEDIJI Vijeruje se da je fotografija nastala prije desetak godina…

Naime, o njihovom navodnom poznanstvu i vezama svjedoči i jedna od fotografija prije desetak godina sa stadiona JNA u Humskoj u Beogradu.

Njih dvojica fotografisani su sa još jednim mladićem na terenu fudbalskog kluba Partizan. Navodno ovo je slika zbog koje bi Golubović mogao da bude pozvan u sjedište SBPOK-a.

Tamo bi navodno Golubović mogao da bude ispitan o prijateljstvu prvo i sa Belivukom, ali i tome da li je možda dilovao drogu za Velju Nevolju.

Čitaj još:   SRAMOTA: Dok Crna Gora tuguje, pripadnici SS ŠENLUČE nakon osveštavanja krsta na Molikvi... (foto, video)

Mediji su ranije prenjeli da poznanstvo Belivuka i Golubovića navodno datira odavno, kao i da o tome govori pomenuta fotografija.

Pogledajte zajedničku fotografiju Velje Nevolje i Kristijana Golubovića.

Podsjetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković uhapšeni su i to početkom februara, zajedno sa drugim pripadnicima njihove grupe. Oni se kako što je poznato sumnjiče za izvršenje najtežih krivičnih djela.

izvor MONDO.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more