IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODABRALA”FAJZER”: Vakcinisala se i Jelena Karleuša, otkrila da je PRELEŽALA koronu!(foto i video)

BUKVALNO NISAM OSJETILA: Vakcinacija odraz društvene odgovornosti i poštovanja prema zdravstvenim radnicima…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 07.05…19.2021. 19.18…ODABRALA”FAJZER”: Vakcinisala se i Jelena Karleuša, otkrila da je PRELEŽALA koronu!(foto i video)

Pjevačica Jelena Karleuša vakcinisala se danas oko 9 sati u beogradskom tržnom centru Ušće. Ona je na vakcinacioni punkt stigla nešto prije zakazanog termina, a primila je Fajzer vakcinu.

Karleuša je prije vakcinacije prošla standardnu proceduru dezinfekcije ruku, mjerenja temperature i razgovora s ljekarom.

“Bukvalno nisam osjetila, ni na koji način, osjećam se odlično. Veći mi je stres što je toliko ljudi oko mene, mnogo je novinara. Primila sam ‘Fajzer’, inače sam neko ko nije preležao koronu, nemam čak nikakva antitela, ali iz poštovanja prema zdravstvenim radnicima i žrtvama kovida njihovim porodicama, poštovanje prema narodu koji zaslužuje normalan život, odlučila sam da iskoristim priliku. Velika je stvar što možemo da biramo vakcinu”, rekla je Jelena.

Ona je izjavila da je vakcinacija odraz društvene odgovornosti i poštovanja prema zdravstvenim radnicima.

Čitaj još:   MIRJANA KARANOVIĆ, NA METI NAPADA: Nalijepili mi etiketu izdajnika, od kada sam igrala u 'Grbavici', s tim živim...

Ona je inače juče na svom Instagram nalogu najavila da će se vakcinisati danas i pozvala sve građane da učine isto.

„Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što prije vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primjer drugima, da se sjutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu. Na ovom mjestu svako od vas takođe može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se!“, napisala je.

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more