IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA PUTU: Filmska potjera za kombijem koji je vozio 11… (foto)

Policajci mobilne jedinice za nadzor državne granice opazili su u subotu oko 5.30 sati, bijelo kombi vozilo stranih registracija, za koje se sumnjalo da prevozi…

MARUŠIĆ: Regija, Putovanja, vijesti, subota, 08.05.2021. 18.38… DRAMA NA PUTU: Filmska potjera za kombijem koji je vozio 11… (foto)

Hrvatska policija traga za dvojicom osumnjičenih koji su u kombi vozilu prevozili 11 migranata, da bi zatim pobjegli nakon što su otkriveni, saopštila je policija.

Policajci mobilne jedinice za nadzor državne granice opazili su u subotu oko 5.30 sati, kod naselja Markušić, bijelo kombi vozilo stranih registracija, za koje se sumnjalo da prevozi migrante.

Akciji su se priključili službenici osječko- baranjske policijske uprave, koji su u mjestu Antunovac pokušali da zaustave kombi vozilo, ali vozač je bez zaustavljanja udario u jedno službeno vozilo i nastavio bijeg u smjeru Baranje, prenijela je Hina.

Čitaj još:   RAŠKO Konjević: CRNA GORA veoma cijeni brzi odgovor saveznica

U potjeri je sudjelovalo sedam policijskih vozila, a kombi vozilo se zaustavilo između mjesta Normanci i Koška. U vozilu je bilo deset muškaraca i jedan lakše ozlijeđeni dječak, kojemu je odmah pružena liječnička pomoć.

Sve zatečene osobe prevezene su na daljnju obradu u Policijsku postaju Našice, dok se za vozačem i suvozačem kombi vozila intenzivno traga, navodi policija.

U potjeri je učestvovalo sedam policijskih vozila, a kombi vozilo se zaustavilo između mjesta Normanci i Koška.

U vozilu je bilo 10 muškaraca i jedan lakše povrijeđeni dječak, kome je odmah pružena ljekarska pomoć.

Sve zatečene osobe prevezene su u policijsku stanicu Našice, dok se za vozačem i suvozačem kombi vozila intenzivno traga, navodi policija.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more