IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šerif o korona žurkama: Organizovaću još jednu… (foto i video)

Šerif je u narodu prozvan kao zvijezda korona zabava, govorio ma, je o prošlogodišnjoj žurki u jeku koronavirusa, koja je podigla veliku prašinu u javnosti…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 08.05.2021. 00.18… Šerif o korona žurkama: Organizovaću još jednu… (foto i video)

Pjevač Šerif Konjević je gostovao u novoj epizodi serija “Đir sa Memom “, gdje je govorio o svojoj karijeri i korona žurkama po i na kojima je poslednjih mjeseci veoma poznat.

Šerif Konjević, koji je u narodu prozvan kao zvijezda na korona zabavama, govorio je o prošlogodišnjoj žurki u jeku koronavirusa, koja je podigla a to je veliku prašinu u javnosti.

„Opet bih isto uradio i možda ću ovih dana opet napraviti isti dernek. To je bila privatna zabava i taj snimak koji je procurio, to nije moj nivo“, kazao je Konjević.

Kaže da je došao u poziciju da bi volio da ga mnogi eto ne slušaju, a zatim pojasnio.

Čitaj još:   NANA FATA Orlović DOBILA spor na Evropskom sudu za ljudska prava- Ukloniti CRKVU iz dvorišta!!!

„Mnogi ne prepoznaju čime se ja bavim. Ja sam Šerif Konjević koji eto toliko godina trajem, ali sve u životu su samo moje emocije, nisu samo to pjesme. Ja nemam pjesme namjenske, za ovo– ono“, dodao je Šerif Konjević.

izvor nova.rs

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more