IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JOŠ JEDNA NESREĆA U NOVOM PAZARU: Motociklista POKOSIO majku i ćerku…

U novopazarskom naselju Selakovac, kod Kolićke džamije, večeras oko 20 sati motoklista je u punoj brzini na pješačkom prijelazu udario majku i njenu 6-godišnju djevojčicu.

Nakon što ih je pokosio, motociklista i još jedno lice koje se nalazilo sa njim na motoru pokušali su da pobjegnu, ali su hrabrom reakcijom jednog od slučajnih prolaznika, koji im je prepriječio put, zadržani do dolaska policije.

Kako navode očevici ove nesreće, u pitanju su najvjerovatnije maloljetna lica koja su odbacila motor odmah nakon udesa i dali se u bijeg.

Situacija je u jednom trenutku prijetila da se otme kontroli, kada su komšije i očevici ovog nemilog događaja umalo linčovali motociklistu, koga su prisebnošću i brzim dolaskom policije zaštitili prisutni.

Čitaj još:   PRVO, GA RANILA SUPRUGA AJLA, PA OPET PUCANO NA NJEGA: Napadnut Denis Sadiković, pukom srećom je preživio... (foto)

Majka i ćerka su odmah prebačene u novopazarsku bolnicu, a kako saznajemo, nisu životno ugrožene.

Na lice mjesta odmah su izašli policija i dežurni sudija koji je izvršio uviđaj, a nezvanično saznajemo, da su motociklista i njegov partner na motociklu, privedeni.

Izvor: snews

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more