IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE: ZA VRIJEME RAMAZANA humanista PLATIO DUGOVE za 25 PORODICA u marketima

Jedan humanista je riješio da u vrijeme Ramazana obraduje 25 porodica iz Bijelog Polja i plati dug koji imaju u seoskim prodavnicama.

“Da mjesec Ramazana dostavlja milost mnoga vrata, pokazuju raznovrsne pomoći koje se u prethodnih tri nedelje realizuju u domove porodica u potrebi. Korak dalje ide naš veliki humanista koji je obezbijedio sredstva za izmirenje cjelokupnih i djelimičnih dugova za 25 porodica u pet seoskih prodavnica-marketa u Bijelom Polju…

Ovo će biti jedno lijepo iznenađenje za njih, ulazeći u dane bajrama sa jednom brigom manje. Ovakvim i sličnim postupcima stvaramo nova plemenita srca koja su spremna biti nada za bolju budućnost nekih drugih porodica u socijalnoj potrebi. Imajući u vidu cilj i misiju fondacije, namjeravamo i dalje širiti spektar humanitarne pomoći”, navodi se na Facebook stranici Humanitarne organizacije Hemiias, čiji je osnivač porodica Hajriza Brčvaka.

Čitaj još:   DOSAD NEVIĐENI SNIMAK: Osvanuo videozapis nastao kobne noći u kojoj je nestao Matej Periš u BEOGRADU… (foto, video)

Trenutno su, dodaju, u fazi realizacije sanacije krovova kuća za nekoliko porodica.

“Partnerskim odnosom sa fondom Hilal u Bijelom Polju gradićemo neke nove mostove bolji životnih priča za one koji su u potrebi”, poručuju iz ove organizacije.

izvor: CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more