IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆENI ŠOK: Kristijan nasrnuo na Necu, silom ga isterao iz paba, obezbeđenje uletilo munjevitom brzinom! (foto i video)

Golubović optužio da mu je ukrao hranu iz paba, kako je Neca poricao, to je Kristijana dodatno iziritiralo, pa je nasrnuo na njega…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 11.05.2021…12.24…  NEZAPAMĆENI ŠOK: Kristijan nasrnuo na Necu, silom ga isterao iz paba, obezbeđenje uletilo munjevitom brzinom! (foto i video)

Šok nad šokovima!

JEZIVE SCENE U ZADRUZI! KRISTIJAN ŠČEPAO NECU, IZBACIO GA, STAKLO PALO NA NJEGA: Hitno izveden iz rijalitija!

Kristijan Golubović i Neca TikToker brutalno su se posvađali, jer ga je tada Golubović optužio da mu je ukrao hranu iz paba. Kako je Neca poricao, to je Kristijana dodatno iziritiralo, pa je nasrnuo na njega i istjerao ga iz paba

Ko zna ko je Vama krao, ali ja nisam ukrao gaudu. Je l’ moguće? To je nepravda! – pravdao se Neca…

Hajde, mrš! Izađi, si*o mala! Ovde više nećeš preći nikad, to ti ja kažem! – tjerao ga je Kristijan.

U mrtvog brata se kunem! To Vaše mafijanje možete gdje si naučio!- vikao je Neca.

Čitaj još:   HAOS U KREVETU OD RANOG JUTRA: Reper je psovao zbog prljavih nogu, ona pobjesnela i gađala ga! (foto i video)

Neca je u tom momentu počeo da lomi staklo na pabu, a onda je došlo i obezbjeđenje.

Neci je nakon ovog okršaja pozlilo i hitno je izveden iz Zadruge, da bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Srećom, sve je bilo u redu, te se vrlo brzo i vratio u Bijelu kuću, gdje su ga zadrugari tješili i pružili mu podršku.

Ovim povodom oglasio se i Pecin brat na Instagramu.

“Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je ‘ukradena’. Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrede kao ‘ukradena’ gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smeo da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvek bio šarlatan i potrčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat”, napisao je na svom profilu.

U video- prilogu pogledajte detaljnije:

IZVOR Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more