IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Usijale se društvene mreže na Evroviziji u Roterdamu: ALBANKA POKAZALA DVOGLAVOG ORLA, SRPKINJA TRI PRSTA! (foto i video)

Na ovogodišnjoj Evroviziji u Roterdamu Andželija Peristeri uspjela da prije prve polufinalne večeri kada je na pres konferenciji pred novinarima izašla sa svojim saradnicima i pokazala simbol Velike Albanije- dvoglavog orla…

ROTERDAM: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 19.05.2021…00.34… Usijale se društvene mreže na Evroviziji u Roterdamu: ALBANKA POKAZALA DVOGLAVOG ORLA, SRPKINJA TRI PRSTA! (foto i video)

Nakon što su njene Instagram fotke obišle sve mreže, domaća publika kažu reagovala je i na potez Ksenije Knežević, srpske predstavnice kao i članice grupe Hurricane, koja je prilikom intervjua na jednom od “crvenih tepiha” podigla tri prsta.

Lepe Uraganke pričale su o svom boravku u Roterdamu, pesmi i svemu što ih čeka na samom takmičenju, a onda i pozdravile sve koje ih podržavaju.

Čitaj još:   SARAJEVO: OLUJNOG VJETRA VIŠE NEMA, lomio po gradu, rušio krovove, lupao aute... (foto)

Pogledajte:

 Tviteraši su ubrzo ragovali:

“Ksendža Srbenda ne propušta priliku da digne tri prsta, ljubi brat”, glasio je jedan od tvitova.

“Obožavam je”, “Pobeđuju”, To, mačko!”, samo su neki od komentara.

Članice grupe Hurricane- Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nastupaju na evrovizijskoj sceni u četvrtak, 22. maja pod rednim brojem 9.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more