IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“LAKOVJERNI I NAIVNI”: Obećao MEGA FAP 2014, i opet uspio da Pribojcima zamaže oči… (foto i video)

Vučić obećao prije sedam godina žiteljima grada na Limu, Pribojci, tokom posjete Vučića, “dobili” već otvorenu njemačku fabriku i to automobilskih dijelova i privatni hotel…

PRIBOJ: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… subota, 22.05.2021… 09. 30…  “LAKOVJERNI I NAIVNI”: Obećao MEGA FAP 2014, i opet uspio da Pribojcima zamaže oči… (foto i video)

Koliko je naš narod “naivan i lakoveran”, podsjetio je Mirko Poledica, koji je objavio snimak posjete Vučića Priboju, 2014. godine, kada je obećao da će 1. septembra te iste godine, započeti proizvodnja u FAP- u.

Mi ne bismo danas bili ovde da ne postoji potpuna odlučnost i jedne i druge strane da taj posao do kraja avgusta bude završen. Dakle, od 1. septembra ide prvih 200 radnika, zatim još dvesta, zatim i to još 200, govorim samo ovde – pompezno je objavio Vučić.

Kako su tada prenijeli režimski mediji, Vučić kazao da će FAP od septembra 2014. godine, imati bogatog vlasnika iz Finske, te da je postignut dogovor da bude zaposleno najmanje 600 radnika. Međutim, do istog a ovog Vučićevog obećanja nikada nije došlo, a FAP danas i dalje tavori.

Čitaj još:   Osmomartovski marš u Podgorici- "Vrijeme je za hrabrost"... (foto, video)

Zato je Vučić sedam godina kasnije, došao da izrežira novu predstavu za građane Priboja. Otvorio je fabriku koja radi već šest mjeseci.

U toj fabrici radnicima se prijeti otkazom ako otvore bolovanje na tri dana ili ako zbog korone ne mogu da dođu na posao. Zaposleni, a njih je oko 200, rade šest dana u nedelji za platu od svega 40.000 dinara- to je istakao predsednik odborničke grupe a to je “Zdrava Srbija- Milan Stamatović” u Skupštini Priboja, Milan Kašerić.

Vučić je otvorio i hotel “Terme 36.6” sa četiri zvjezdice koji se prostire na 5.000 kvadrata i ima 80 soba. Vlasnik hotela je biznismen iz Priboja, Goran Despić, koji je uložio tri miliona eura, dok je Priboj u poslednjih 15 godina, prema riječima Kašerića, ostao bez polovine stanovnika, te da danas broji najviše 15.000 osiromašenih ljudi.

Vučić je Pribojcima, po ko zna koji put od 2016. godine, obećao i izgradnju puta od Priboja do Kokinog Broda.

Asfaltiraju se seoski putevi u vrijeme predizborne kampanje, dok je ista i ta infrastruktura u gradu potpuno devastirana i ruinirana- podsetio je jučer odbornik Milan Kašerić.

Čitaj još:   VELIKA Tragedija u Podgorici: Uprava policije- Penzionisani policajac hicima iz pištolja ubio suprugu i sina, pa sebe... (foto)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili portal ibalkan.net ali i bili u toku preuzmite naše aplikacije za Android ili Iphone.

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more