IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Muzički spektakl i vatromet u Podgorici povodom Dana nezavisnosti Crne Gore… (foto i video)

Podgorica je večeras proslavila Dan nezavisnosti Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… subota, 22.05.2021… 00. 30… Muzički spektakl i vatromet u Podgorici povodom Dana nezavisnosti Crne Gore… (foto i video)

Uz dobro raspoloženje, spektakularni vatromet i baklje, u glavnom crnogorskom gradu obilježeno je 15 godina od obnove nezavisnosti.

Povodom jubileja 15 godina obnove nezavisnosti Crne Gore Javni servis poklonio je građanima večeras veliki koncert, koji je održan na platou Radio i Televizije Crne Gore (RTCG) . Taj muzički spektakl građani su mogli da prate na četiri kanala Javnog servisa – Prvom, Drugom, Satelitskom i Parlamentarnom, Radiju 98, ali i Portalu RTCG. Sve je okončano spektakularnim vatrometom.

Publika je uživala uz najljepše zabavne i narodne pjesme 25 crnogorskih muzičara.

Nastili su Bojan Marović, Milena Vučić, Andrea Demirović, Katarina Bogićević, Igor Đurović, Marko Popović, bend “Highway” i mnogi drugi.

Čitaj još:   VIC DANA: Na misi u Hercegovini fratar držao propovijed, a onda jedan vjernik ustade pa naglas reče… (foto)

Dvosatni koncert bio je posvećen mlađoj populaciji.

Na projektu je bila angažovana brojna ekipa. Veliku scenografiju uradio je Vladimir Klisić, sa dva stejdža, od 12 i 6 metara, sa dva para voditelja, velikim led ekranom koji je podijeljen na nekoliko stejdžova, ogromna rasvjeta, preko 200 rasvjetnih efekata, tako da je cijela televizija jedna velika scenografija.

Podsjećamo, centralna proslava Dana nezavisnosti Crne Gore organizovana je na Ivanovim koritima, gdje su se okupile hiljade ljudi.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more