IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CR(K)VENI KMERI PRISLUŠKUJU

Predsjednik Skupštine i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić je juče na svom sponzorisanom FB profilu objavio audio i video uradak privatnog razgovora između mene i novinarke Tamare Nikčević, nastao prije emisije “Teleskopija” na RTCG 1. Objavljeni privatni razgovor je nastao na nedozvoljen i zakonom zabranjen način, vršenjem krivičnog djela – Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje iz čl. 173. KZ. CG.

Ovu objavu Alekse Bečića preuzeo je crnogorski “PINK” medij VIJESTI, objavljujući ga na svom portalu i televiziji.

Svi zajedno sa njihovim nesrećnikom koji je tajno i nedozvoljeno izvršio prisluškivanje i snimanje izvršili su navedeno krivično djelo.

Kada se ovo radi sa jedne od najviših državnih adresa, postaje posebno zabrinjavajuće, jer se naša država po ugledu na susjednu Srbiju namjerno i svjesno pretvara u najprimitivniji realiti program u kojem je sve dozvoljeno, pa i ono što je zakonom strogo zabranjeno.

Ja ne znam i ne interesuje me da li će nadležni organi, otkriti i procesuirati tajnog snimatelja i prisluškivača, da li će krivično goniti predsjednika Skupštine i odgovorne u koncernu VIJESTI koji su dijelili zabranjeni i nedozvoljeni sadržaj, ali me interesuje da ovdje ponovim i dodam sve što mislim o DEMOKRATAMA, da ne bi imali potrebu više da me prisluškuju.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Bečiću, jedno ste u BERANAMA, drugo na CETINJU, ćutite kad VRIJEDAJU rukometašice...

To je stranka nastala kao podmladak SNP-a, koju je sjajni srpski istoričar, Milivoje Bešlin nazvao CR(K)VENI KMERI. To je stranka najprimitivnijih demagoga i populista koja se krije ispod mantija svetosavske srpske crkve. Stranka praznih poruka i floskula bez ikakvog sadržaja koja se izlegla iz Amfilohijevog inkubatora, da bi služila isključivo hegemonističkim ciljevima srpske crkve i srpske politike.

To je stranka koja se krije iza građanskih svjetonazora sa kojima nema ništa zajedničko, a sada vidimo da su i stranka podlaca, smutljivaca, bijednih prisluškivača, tajnih snimatelja i podmetača najpodlijih gadosti. To su ljudi koji za lične i stranačke potrebe u Beranama, Pljevljima i Herceg Novom promovišu velikosrpsku politiku, na Cetinju crnogorsku, u Tuzima albansku i mogu se kameleonski transformisati u što god požele, zavisno od potrebe.

Sve ovo im napisah da više nikada ne bi imali problem i potrebu da me snimaju i prisluškuju, jer sve što o njima mislim privatno, nemam problem da im saopštim i javno.

I na kraju, ovim cr(k)venim kmerima koji glumataju borce za pravdu i zakonitost, prilažem član Zakona da ga primijene na samima sebi.

Čitaj još:   ŽIVKOVIĆ: KRIVOKAPIĆ NIKADA NE MOŽE BITI NAŠ PREMIJER

Autor: Miodrag Živković

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more