IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EPILOG MAKLJAŽE U BEOGRADU: Uhapsili 130 osoba, dok su vređali opoziciju bili dobri momci, sad za Vulina ološ… (foto i video)

Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu, ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen, Aleksandar Vulin, povodom tuče i to navijača Crvene zvezde i Partizana kod Beton hale u Beogradu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 23.05… 11. 59… EPILOG MAKLJAŽE U BEOGRADU: Uhapsili 130 osoba, dok su vređali opoziciju bili dobri momci, sad za Vulina ološ… (foto i video)

Više osoba je lakše povrijeđeno, a 130 privedeno u tuči navijača Crvene zvezde i Partizana kod Beton hale u Beogradu, gdje je došao i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Ovo se više neće tolerisati, ovo se nikada više neće desiti. Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu, ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen, izjavio je ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin, povodom sinoćnje tuče navijača Crvene zvezde i Partizana kod Beton hale u Beogradu.

Ovakvom izjavom, ponovo se aktuelizovalo pitanje rečnika a i svih visokih državnih funkcionera, koji nikako ne priliči funkcijama koje obavljaju.

Rekao je da učesnici tuče zaslužuju najoštrije kazne. „Ovo se više neće tolerisati, ovo se nikada više neće desiti. Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu, ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen“, rekao je za RTS Vulin, koji je dodao da su među privedenima mahom navijači Crvene zvezde.

Čitaj još:   ZAŠTO KOMŠIJE SRBIMA NE OTVARAJU GRANICE: O Vučićevom vikanju, lažima i brojke o oboljelima... (foto i video)

Sad kada su pokvarili scenario za proslavu titule Crvene zvezde, za koji pretpostavljamo gdje je jedino mogao biti smišljen, odjednom oni postaju ološ koji će biti najstrože kažnjen. 

Kaže Vulin da se ovakve nemile scene više neće dogoditi, a šta je radio punih devet godina, postavlja se pitanje. Dobro se svi sjećaju Vučićeve izjave da je država nemoćna pred huliganima, čime im je dao vijetar u leđa da nastave sa svojim svakodnevnim praksama. A da na primeru Veljka Belivuka smo i mogli da vidimo kakve su.

No, bez obzira na sve, jednom ministru ne priliči da ljude, šta da su učinili, naziva ološem. To može privatno, ali državna funkcija obavezuje i to prvo na profesionalizam i nepristrasnost.

No, dolaskom naprednjaka na vlast, sve se u Srbiji izopačilo, pa čak i rečnik.

Podsjetimo, sinoć je u Beton hali, tokom proslave Zvezdine 32. šampionske titule, došlo do opšte tuče navijača tog kluba ali kao i simpatizera Partizana. Privedeno je 109 osoba, a 10 je zadržano, dok su dvije lakše povređene i završile su u Urgentnom centru. 

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Aleksandar Nićiforović– heroj koji piše o herojima... (foto)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili regionalni portal iBalkan.net i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more