IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“TRI PUT URA”ZA BEOGRAD: Uz pomoć koga su Dritan Abazović i Zdravko Krivokapić došli na vlast u Crnoj Gori? (foto i video)

Društvenim mrežama se širi snimak iz emisije “Hit tvit” koja se emitovala na TV Pink…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 24.05.2021… 19. 21… “TRI PUT URA”ZA BEOGRAD: Uz pomoć koga su Dritan Abazović i Zdravko Krivokapić došli na vlast u Crnoj Gori? (foto i video)

Predsjednik SDP-a Crne Gore Raško Konjević sugerirao je GP URA da obrati pažnju na to kako susjedi iz Srbije gledaju na crnogorsku političku scenu nakon što je novinar Nikola Tomić kazao da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović često zaboravljaju da nikada ne bi bili to što jesu da nije bilo Demokratskog fronta, srpske opcije u Crnoj Gori i Beograda.

– Slučajno čuh “interesantno” razmišljanje. Kako susjedi “gledaju” na našu političku scenu. Ko je gdje i zahvaljujući kome. Kolege iz URA-e da obrate pažnju, možda bude korisno – napisao je Konjević na Twitteru.

Čitaj još:   Sonja BISERKO: Inauguracija u Podgorici potvrđuje da je JAKOV Milatović prosrpski nastrojen... (foto)

On je podijelio snimak iz emisije “Hit tvit”, koja se emitovala na TV Pink, u kojoj su gosti bili premijerka Srbije Ana Brnabić, novinar Nikola Tomić i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more