IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Draginja Vuksanović Stanković poručila: Neka dođe Momo silni da provjeri moju imovinu… (foto i video)

Ona mu je na svoj način predložila da ukoliko se odluči na taj potez, sa sobom povede i vicepremijera Dritana Abazovića i ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… utorak, 25.05.2021…19. 51… Draginja Vuksanović Stanković poručila: Neka dođe Momo silni da provjeri moju imovinu… (foto i video)

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković poručila je  poslaniku Demokrata Momu Koprivici da ga ništa ne sprječava da provjeri njenu imovinu.

Ona mu je na šaljiv način predložila da ukoliko se odluči na taj potez, sa sobom povede i vicepremijera Dritana Abazovića i ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

“Neka dođe Momo “silni” da provjeri moju imovinu. Vlast je sada. Neka uzme Dritana i Leposavića za ručicu i sve provjeri”, napisala je  poslanica SDP-a.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković ministarki Marović: I VAS JE ODLAZEĆI PREMIJER ISKORISTIO...

Ukoliko Koprivica otkrije neke nezakonitosti, Vuksanović Stanković mu predlaže sledeće.

“Ako nešto nezakonito utvrdi poklanjam mu sve, a ja ću odgovarati. Ja se ne stidim ni roditelja, ni imovine koja je zakonito stečena. Je l’ tako Momo “silni””, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter- u...

izvor CdM.me

Čitaj još:   EVO KAKO ĆETE LAKŠE ZASPATI, TOKOM LJETA: Ne treba vam ni VENTILATOR– ovo su naša ćetiri trika za MIRAN SAN... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more