IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽELJKA SREĆNA, POSJETIO JE ZDRAVKO: “Današnji dan je kretanje jednog novog puta” (foto i video)

Poboljšati odnose između RS i Crne Gore, bila je tema današnjeg sastanka predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti… utorak, 25.05.2021… 14. 21… ŽELJKA SREĆNA, POSJETIO JE ZDRAVKO: “Današnji dan je kretanje jednog novog puta” (foto i video)

ŽELJKA Cvijanovićeva izrazila zadovoljstvo zbog ukidanja naplate putarine od Trebinja do Crne Gore ističući da će to još više poboljšati vezu između Republike Srpske i Crne Gore. Dodala je da je želja Republike Srpske da veze sa Crnom Gorom podignu na viši nivo.

Mi smo na raspolaganju za svaki ekonomski projekt. Upoznali premijera smo našom političkom situacijom, kao i s borbom protiv Covida te sa našom budžetskom situacijom- istaknula je Cvijanovićeva.

Krivokapić je istaknuo da je sretan zbog dolaska u Banju Luku te je zahvalio rukovodstvu Republike Srpske na pozivu.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Najlogičnije bi bilo da ova Vlada sama sebi skrati mandat i da idemo na nove izbore... (foto, video)

Današnji dan je kretanje jednog novog puta. Crna Gora je često zaboravljala region. Nije bitno kako se ko osjeća i šta je po nacionalnosti. Bitno je da ekonomija vlada ovim prostorom– istaknuo je Krivokapić.

On kaže da je Vlada Crne Gore spremna na saradnju s regionom i da se želi fokusirati na dodirne tačke koje imaju.

Krivokapić ističe da je potrebno pokazati maksimalnu solidarnost, posebno u kriznim vremenima kao što je ovo.

Mi smo sada fokusirani i na nadolazeću turističku sezonu, jer želimo da pružimo bezbjednost turistima, od kojih su mnogi iz Republike Srpske– naveo je Krivokapić, piše “Srpskainfo”.

Najavio je da je u planu otvaranje aviolinije od Banje Luke do Tivta.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more