IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. maj 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Predah za Ovna, Bik neraspoložen, Blizanci u problemu, Raku dan za ulaganja, strast za Lava, Djevica uspješna, Vaga istjeruje pravdu, Škorpija dobro, Strijelac sumnjičav, Jarcu vrijeme za ulaganje, Vodoliji pucaju poslovi, a Ribe u vakuumu. Ovo je dnevni horoskop za danas 27.05.2021. godine.

OVAN

POSAO: Konačno možete da vidite stvari iz sasvim drugačije perspektive i da doneste neophodne odluke. Na ovom polju vam dolazi poboljšanje u narednom periodu.

LJUBAV: Možete da očekujete susret sa osobom koja će u vama probuditi veoma duboke emocije. Pred vama je veoma povoljan period za ljubav i ozbiljne promjene.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prijala bi vam intenzivna fizička aktivnost.

BIK

POSAO: Ukoliko sarađujete sa osobom koja je rođena u znaku Vodolije, pred vama je veoma pozitivan dan. Možete da se nadate promjenama koje ste priželjkivali.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno sreli i sa kojom već imate neki vid flerta i komunikacije skoro svaki dan. Dolazi vrijeme za pokretanje konkretnije akcije.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom, pa povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete uspjeti da riješite neke manje komplikacije koje ste imali na ovom polju. Pred vama je povoljan period za poboljšanje zarade i veći obim posla.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Ona će biti veoma polaskana vašom ponudom. Moguće je da ćete u narednom periodu ući u vezu.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol. Vrijeme je da počnete da stvarate zdravije navike.

RAK

POSAO: Bićete veoma zadovoljni stanjem na poslovnom planu. Sve će ići daleko boljim tempom nego do sada. Konačno vam se čini da će sve krenuti u daleko boljem pravcu.

LJUBAV: Uživate u svakom trenutku koji provodite sa voljenom osobom. Možete da se nadate veoma romantičnoj atmosferi. Ako ste slobodni, srešćete osobu koju poznajete iz detinjstva.

ZDRAVLJE: Osjetljive desni vam stvaraju probleme. Posjetite stomatologa.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete čuti neke tračeve ali nemojte baš u sve da vjerujete… Povedite računa o tome kakve informacije dolaze od vas i od koga. Neće biti većih problema i promjena.

Čitaj još:   Emir Hadžihafizbegović na beogradskoj sceni: Riječi, ubijaju jednako kao i meci... (foto)

LJUBAV: Ukoliko ste u kontaktu sa nekom osobom iz prošlosti, veoma je moguće da ćete danas imati i susret sa njom. Pred vama je mogućnost za obnovu emotivne veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u grlu. Izbjegavajte hladne i gaizirane napitke.

DJEVICA

POSAO: Danas sve protiče sasvim mirno i bez većih promjena. Moguće je i da nemate previše poslovnih obaveza. Iskoristićete višak slobodnog vremena na neki koristan način.

LJUBAV: Priželjkujete da vam voljena osoba pokloni više pažnje i nježnosti i da vam na konkretnim djelima pokaže svoju ljubav. Razgovarajte otvoreno o vašim potrebama.

ZDRAVLJE: Prilično ste ukočeni. Prijala bi vam masaža ili posjeta kiropraktičaru.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete se danas baviti samo rutinskim poslovima i da nećete imati nova, pretjerano važna dešavanja. Pred vama je sasvim opuštena poslovna atmosfera.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni osobi koju volite. Pred vama je veoma romantičan i lijep dan. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na nekom javnom mjestu.

ZDRAVLJE: Pospanost vas prati ali nemate veće zdravstvene probleme. Potrebno vam je više sna.

ŠKORPIJA

POSAO: Uz pomoć svojih saradnika možete da ostvarite veoma dobre poslovne rezultate. Očekuje vas povoljan dan. Možete da se nadate napretku na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da sada nekako realnije vidite svog partnera i da ste uočili mnogo stvari koje ranije niste primjećivali. Ipak, nema razloga da se brinete, vaše emocije ostaju iste.

ZDRAVLJE: Posvetite današnji dan sebi, ugodite svojim potrebama. Potrebno vam je da se malo opustite.

STRIJELAC

POSAO: Možete da očekujete da će se vaše materijalno stanje popraviti. Pred vama je mogućnost za zaradu kakvu do sada niste imali priliku da ostvarite.

LJUBAV: Očekuje vas početak nove, strastvene veze sa osobom koja bi po svemu mogla da bude baš vaš tip. Pred vama je mogućnost da ostvarite veoma kvalitetan odnos.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Bavite se sportom! Iskoristite nalet pozitivne energije.

JARAC

POSAO: Oslanjate se na poslovnog partnera koji vam je u prethodnom periodu pokazao da možete imati povjerenje u njega. Zajedno ćete ostvariti uspjeh na ovom planu.

Čitaj još:   Delegacija BNV-a kod Džaferovića: Ljekari iz BiH puno pomogli u borbi protiv koronavirusa u Sandžaku... (foto)

LJUBAV: Vjerujete voljenoj osobi i smatrate da ste pronašli svog saputnika za cio život. Razmišljate o braku. Pred vama je period u kom možete da doživite pozitivne promjene.

ZDRAVLJE: Njegujte svoju kožu… Čuvajte se od štetnih UV zraka koji vam mogu škoditi.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je prilika da ostvarite pomak o kakvom ranije niste mogli ni da maštate. Pruža vam se šansa da na ovom planu ostvarite značajne rezultate.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da ostvarite dobar odnos sa svojim partnerom ali se trudite da smanjite nervozu u komunikaciji. Veoma je važno da budete spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate manje probleme sa osjetljivim zglobovima, povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: U potrazi ste za poslom koji će u potpunosti odgovarati svim vašim zahtjevima. Niste spremni da prihvatite bilo šta, već vam je važno da novo radno mjesto ispunjava vaše zahtjeve.

LJUBAV: Sami ste ali ne želite da tako i ostane. Želite da nađete partnera sa kojim ćete imati stabilnost na polju ljubavi. Uskoro ćete imati priliku za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Priuštite sebi neko vrijeme za relaksaciju.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more