IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: HAPŠENJE ISPRED KUĆE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA…

“Oko 15 sati danas, šunjao se oko kuće, a onda je i pozvonio na kapiju”.

Ista osoba koja je u četvrtak uhapšena pred porodičnom kućom premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, i u novembru 2020. godina motala se oko tog doma, prijetila i vrijeđala suprugu aktuelnog šefa Vlade, saznaju prosrpske podgoričke “Vijesti” nezvanično.

Službenici Uprave policije uhapsili su danas muškarca, koji je ponovo, oko 15 sati, došao ispred iste kuće i takođe vrijeđao suprugu predsjednika Vlade. Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je ta osoba u novembru, uoči formiranja Vlade, došla na prag kuće Krivokapića i iznosila zahtjeve o sastavu izvršne vlasti, pritom prijeteći i poručujući šta je sve spreman da uradi ukoliko ga ne poslušaju.

Policija je, navodno, operativno provjeravala tu osobu. Isti muškarac je i kasnije na društvenim mrežama pisao brojne pogrdne komentare na račun Krivokapića.

Čitaj još:   DOBRI LJUDI: HITNO POTREBNI DONORI KOŽE ocu djece stradale u požaru u Novom Pazaru! PITANJE JE ŽIVOTA I SMRTI" (foto, video)

“Oko 15 sati danas, šunjao se oko kuće, a onda je i pozvonio na kapiju. Nakon što je supruga predsjednika Vlade otvorila vrata, ponovo je počeo sa uvredama”, rekao je sagovornik “Vijesti”.

Ubrzo je pozvana policija, pa je ta osoba uhapšena na licu mjesta.

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali tim povodom, kao ni iz podgoričkog Osnovnog državnog tužilaštva.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more