IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Maturant izboden na žurci, krvario dok su svi bježali u… (foto)

Tuča se dogodila 13 kilometara udaljenom od…

KRAGUJEVAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 27.05. 2021…09. 59 …  UŽAS: Maturant izboden na žurci, krvario dok su svi bježali u… (foto)

Na žurci povodom posljenjeg dana školske godine u tuči dvije grupe mladića, L. D. (18) iz Kragujevca izboden je nožem.

Zbrinut je u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu, ali kako se radilo o lakšim tjelesnim povredama pušten je na kućno liječenje. Tuča se dogodila u selu Gornja Sabanta udaljenom 13 kilometara od Kragujevca.

Proslavi je prisustvovalo oko stotinak gostiju…

Tuča je počela kada je jedna grupa mladića iz Kragujevca nepozvana došla na žurku. Nastao je opšti metež i tuča. Neko je pozvao i policiju. Međutim, dok su pripadnici interventne stigli na lice mjesta svi vinovnici tuče su pobjegli kroz obližnju šumu, a L. D. je ostao da krvari – priča jedan od očevidaca.

U Kragujevcu policija prethodno rasturila “matursku proslavu”

U toku dana policija u Kragujevcu mirnim putem maturante kragujevačke Gimnazije isterala iz jednog obližnjeg kafića.

Čitaj još:   VUČIĆ POSLAO PISMO Deda Mrazu... (foto i video)

Na desetine njih okupilo se da proslovi poslednji dan školske godine, a onda su šetali kroz grad.

Kretali su se glavnom kragujevačkom ulicom pored Eparhijskog doma i najavljivali da će otići da potraže mijesto za proslavu. Neki od prisutnih sa žurke tvrdili su da se upravo grupa mladića pojavila u Gornjoj Sabanti gdje se dogodio incindent.

Kuća u kojoj se organizovala žurka u vrijeme kada je Vlada Srbije propisala stroge epidemiološke mjere izdaje se se “na dan” i cjena se kretala od 150 do 200 eura. Nema obezbjeđenje, prema riječima sagovornika, i drugi uslovi su problematični za organizovanje sličnih proslava…

Uglavnom su gosti srednjoškolci i mladi. Ima prazan bazen dubine i to četiri metara koji je prazan. Ne zna se ni da li su prijavljeni ili rade ilegalno. Uglavnom imali su “menadžera” koji se bavio organizacijom i naplatom izdavanja kuće za keš. Kuća se izdavala i organizovane žurke u vreme pandemija koronavirusa- kaže sagovornik.

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more