IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOLONTERI NP, USPJEŠNO ZAVRŠILI AKCIJU”KOLICA”- “NE ŽELIMO DA ŽIVITE PORED NAS, VEĆ SA NAMA”

❤️ VOLONTERI NP ❤️

Danas su, članovi udruženja Volonteri NP svečano uručili preko neophodna kolica našoj sugrađanki Mimozi, koja je osoba sa posebnim potrebama (osoba sa invaliditetom) i time finiširali humanitarnu akciju “Kolica”!

Mimoza je apelovala na pomoć, jer većina pacijenata koji se nalaze na trajnom smeštaju u gore pomenutoj bolnici nemaju uslova da nabavljaju sebi neophodne stvari kako za ličnu higijenu tako i druge potrebštine za život, jer najbliža prodavnica koja poseduje sredstva za higijenu je udaljena par kilometara od bolnice, a oni nemaju uslova da odu do nje jer nemaju ispravna kolica (električna).

Volonteri koji su obavili razgovor sa Mimozom su se uverili u celu situaciju i Upravni odbor udruženja Volonteri NP je doneo odluku da se pokrene humanitarna akcija nabavljanja kolica za lica sa posebnim potrebama koji se nalaze na trajnom smeštaju u Specijalnoj bolnici u novopazarskoj banji.

Zahvaljujući dobrim ljudima koji su se neverovatnom brzinom odazvali ovoj humanitarnoj akciji i donirali određeni iznos novca, akcija je sprovedena u potpunosti!

Posebnu zahvalnost dugujemo anonimnom donatoru, našoj sugrađanki, osobi sa velikim srcem, koja nas volontere podržava od samog osnivanja udruženja, koja je donirala novac za kupovinu neophodnih kolica sa amanetom da je ne imenujemo!

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Razbojnici opljačkali taksistu i uzeli mu automobil... (foto)

Veliko HVALA u ime svih nas, heroino naša! ❤️ Veliko HVALA svim donatorima koji su učestvovali i koji i dalje učestvuju u humanitarnim akcijama koje naše udruženje organizuje i sprovodi u delo!!! ❤️

Da napomenemo da je novopazarska bolnica, usled pandemije izazvane virusom Covid 19 bila privremena Covid bolnica, pa usled toga i svih strogih mera koje su bile na snazi nismo bili u mogućnosti da akciju realizujemo do kraja!

Danas, nakon određenog vremena, posle teške “oluje” izazvane virusom Covid 19, osmeh koji smo izmamili na licu naše Mimoze ne možemo samo rečima opisati! Bilo je i suza radosnica, smeha, šale, druženja!

Volonteri šalju jasnu poruku svim osobama sa posebnim potrebama: “NE ŽELIMO DA ŽIVITE PORED NAS, VEĆ SA NAMA”!!!!

❤️❤️❤️❤️ “Ko uradi i koliko trun dobra, videće ga na Sudnjem danu”! Muhammed s.a.w.s. Volonteri NP ❤️

http://iBalkan.net