IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KABINET PREDSJEDNIKA REPUBLIKE: Populistička priča o majbahu ne zaslužuje komentar… (foto)

Kabinet Predsjednika Crne Gore blagovremeno odgovarao je na dopise Agencije za nacionalnu bezbjednost u vezi povraćaja vozila marke „Mercedes Maybach“…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 31.05. 2021…20. 19… KABINET PREDSJEDNIKA REPUBLIKE: Populistička priča o majbahu ne zaslužuje komentar… (foto)

Tražeći da ta institucija donese procjenu predsjednikove bezbjednosti i da za to preuzme odgovornost, što je uobičajena praksa u svakoj normalnoj zemlji. To je saopštio šef Kabineta Miodrag Radović, povodom odgovora ministra Milojka Spajića na poslaničko pitanje o automobilu koji koristi predsjednik Milo Đukanović.

„Povodom poslaničkog pitanja ministru Spajiću o automobilu koji koristi Predsjednik Crne Gore, i odgovora Spajića, najtačnije bi bilo reći da njihova komunikacija o toj populističkoj priči ne zaslužuje komentar“, navodi se u reagovanju Radovića.

Poručuju da se pozabave sve većim brojem zloupotreba funkcionera aktuelne Vlade.

Čitaj još:   NA SJEVERU BiH ODVIJA SE PRAVA DRAMA: Mačetom napao policajce, a zatim pucao na njih... (foto)

„Dok čekamo na odgovore Agencije, predlažemo da gospoda zabrinuta za upotrebu službenih automobila, pozabave sve većim brojem zloupotreba i kršenja saobraćajnih propisa od strane funkcionera sadašnje Vlade, o visini štete koju su prouzrokovali, kao i preduzetim mjerama prema počiniocima prekršaja kojima ugrožavaju saobraćaj i živote ljudi“, zaključuje se.

izvor Portal Luca.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more