IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZVANIČNO: Real iz Madrida dobio novog trenera, uz godišnju platu od…! (foto i video)

Poznato trenersko ime i zvanično se vratio na klupu madridskog Reala, potvrdio je danas iz kluba sa “Santijago Bernabeua”.

MADRID: Svijet, Sport, Zanimljivosti… utorak, 01.06. 2021…18. 49… ZVANIČNO: Real iz Madrida dobio novog trenera, uz godišnju platu od…! (foto i video)

Italijan Karlo Anćeloti i zvanično se vratio na klupu madridskog Reala…

Trofejni trener tokom dana dogovorio je raskid saradnje sa Evertonom, na čijoj je klupi sjedio od decembra 2019, i potpisao je ugovor sa kraljevskim klubom do kraja sezone 2023/24. uz godišnju platu od šest miliona eura.

Kao potencijalni naslednici Zinedina Zidana u klubu iz španske prestonice spominjali su se još Maurusio Poketino, Antonio Konte i Raul Gonzalez, ali na kraju je poverenje ukazano čovjeku koji je već vodio španskog giganta.

Čelnici Reala željeli su što prije da angažuju novog trenera kako bi odmah mogli da počnu da prave planove za novu sezonu jer minulu bez trofeja žele što prije da zaborave.

Čitaj još:   ENIS BEŠLAGIĆ NASMIJAO REGIJU: Pogledajte ga u ulozi pizza majstora... (foto, video)

Iskusni italijanski stručnjak je i to od 2013. do 2015. godine već radio kao trener “kraljevskog tima”, kada je osvojio Ligu šampiona, Kup Španije i Superkup.

Šezdesetdvogodišnji Anćeloti je trenersku karijeru počeo u Ređani, a radio je još u Parmi, Juventusu, Milanu, Čelsiju, PSŽ, Bajernu, Napoliju i Evertonu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone

izvor iBalkan.net / agencije