IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO ĐUKANOVIĆ: Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedestih (foto i video)

MILO Đukanović se sastao sa Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem, članovima Predsjedništva BiH…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti…petak,04.06…12. 49… MILO ĐUKANOVIĆ: Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedestih (foto i video)

Odnos Srbije prema Crnoj Gori danas, ali i prema drugim zemljama u regiji, neodoljivo podsjeća na ono što smo gledali devedesetih, kaže to predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nakon sastanka s dvčlanova Predsjedništva BiH u Podgorici.

“Odnos Srbije prema Crnoj Gori danas, ali i drugim zemljama u regiji, neodoljivo podsjeća na ono što smo gledali devedesetih”, izjavio je predsjednik Crne Gore Mile Đukanović nakon sastanka s dvojicom članova Predsjedništva BiH u Podgorici.

“Plašim se da smo na putu da ponovimo greške iz devedesetih, ali se nadam da ćemo uspjeti da spriječimo da destrukcija ne dobije na zamahu”, izjavio je Đukanović.

Čitaj još:   Milo Đukanović sutra u posjeti TURSKOJ, sastanak sa Erdoganom...

“Odnos Srbije prema Crnoj Gori danas neodoljivo podsjeća na ono što smo gledali devedesetih”, podvukao je.

“Pod plaštom brige za tobožnje probleme srpskog naroda u susjednim državama u suštini se ugrožava suverenitet drugih država. Epilog znamo, stotine hiljada žrtava, razorena vrijedna imovina stvarana generacijama naših predaka i Haški sudski epilog za odgovorne”, izjavio je crnogorski predsjednik te naglasio kako se nadao da se za života ovih generacija neće doći u situaciju da se boje ponavlaljanja devedesetih.

MILO Đukanović se jučer i danas sastao sa Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem, članovima Predsjedništva BiH…

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more