IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE PREDAJE SE TEK TAKO LAKO: Leposavić čestitao i Joanikiju i Metodiju… (foto i video)

Vladimir Leposavić uputio čestitke Joanikiju i Metodiju…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti…petak, 04.06.2021…00. 59… NE PREDAJE SE TEK TAKO LAKO: Leposavić čestitao i Joanikiju i Metodiju… (foto i video)

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić uputio je čestitku novoizabranom Mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i novoizabranom Episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju.

U vremenu iskušenja i krupnih izazova za osnovne ljudske vrijednosti, neka Vaša sveta služba na čelu ovih drevnih eparhija redom te Srpske Pravoslavne Crkve upravljanje vjerskim poslovima, bude, kao do sada, na radost vjernika i na korist svih građana Crne Gore“, kazao je Leposavić.

Naveo je da je uvjeren da prava Srpske Pravoslavne Crkve i ravnopravnost svih vjerskih zajednica u Crnoj Gori više nikada neće biti ugrožena.

Čitaj još:   Profsor Balota pita Božanu Jelušić: Ministarka Bratić nakon svega ima li Vašu Podršku... (foto)

„Siguran sam i da će Srpska Pravoslavna Crkva u Crnoj Gori, vođena, pored ostalih, snagom ličnosti kakve su Vaše, biti još snažniji stožer građenja toliko dugo čekanih odnosa tolerancije, mira i međusobnog uvažavanja i svih onih vrijednosti koje njeguje Crkva, a koje su svakom građaninu Crne Gore, bez obzira na vjersku ili drugu pripadnost, prijeko potrebne“, navodi se u čestitki Leposavića.

izvor portal luca.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more