IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I TRAGEDIJA: Dječak popio litar energetskog pića i umro! (foto)

Šef dječje intenzivne, potvrdio je za 24sata slučaj 13- godišnjeg dječaka koji je preminuo zbog kardiomiopatije, odnosno bolesti srčanog mišića za koju niko nije prethodno znao da je dječak ima…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 06.06…10. 49… UŽAS I TRAGEDIJA: Dječak popio litar energetskog pića i umro! (foto)

Dječak (13) popio je čak litru energetskog pića? ‘Moguće je da srce nije to moglo podnijeti'…

Dječak (13) preminuo je prije par dana. Išao je u kino s prijateljima gdje je navodno popio veće količine energetskog pića. Kada su se vratili u kvart, trčali su oko zgrade, a dječak se samo srušio…

Prim. dr. Milivoj Novak, pomoćnik ravnatelja KBC Zagreb i šef dječje intenzivne, potvrdio je za 24sata slučaj 13-godišnjeg dječaka koji je preminuo zbog kardiomiopatije, odnosno bolesti srčanog mišića za koju nitko nije prethodno znao da je dječak ima. 

Čitaj još:   UŽAS I TRAGEDIJA: Vraćali se iz Istanbula, najmanje 46 ljudi, uglavnom turista, poginulo kada se zapalio autobus... (foto, video)

Podsjetimo, dječak (13) preminuo je prije nekoliko dana. Išao je u kino s prijateljima gdje je navodno popio veće količine energetskog pića. Kada su se vratili u kvart, trčali su oko zgrade, a dječak se samo srušio. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, no nisu ga uspjeli spasiti. 

Prim. dr. Novak sjeća se da je netko u bolnici spomenuo da je dječak popio oko litru energetskog pića, no liječnici nisu mogli potvrdili da je to direktno povezano sa smrću dječaka.

Ipak, prim. dr. Novak kaže kako je moguće da je problem bio u količini kofeina iz energetskog pića, koju dječakovo bolesno srce nije moglo podnijeti.

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more