IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Andrijana rođena u Bijeljini, državnik službenik poručila Fati Orlović: “PROTJERAT ĆEMO OPET, AKO BUDE POTREBE…” (foto)

Na jednoj popularnoj Facebook stranici osvanuo je članak o Fati Orlović, ženi koja je izgubila porodicu u ratu, a na čijoj se zemlji izgradila, a ovih dana i srušila nelegalno napravljena crkva…

BIJELJINA: BiH, Crna Hronika, vijesti… utorak, 08.06.2021…10. 59…  Andrijana rođena u Bijeljini, državnik službenik poručila Fati Orlović: “PROTJERAT ĆEMO OPET, AKO BUDE POTREBE…” (foto)

Andrijana je rođena u Bijeljini, a kao državnik službenik vjerovatno je prekršila jedno od osnovnih načela u službi, zabranu vrijeđanja po vjerskoj i nacionalnoj osnovi, piše portal “Crna hronika”.

Na jednoj popularnoj Facebook stranici osvanuo je, naime, članak o Fati Orlović, ženi koja je izgubila porodicu u ratu, a na čijoj se zemlji izgradila, a ovih dana i srušila nelegalno napravljena crkva.

Iako se Tomić trebala suzdržati od iznošenja govora mržnje, ona je odlučila komentarisati sadržaj po društvenim mrežama pa je, između ostalog, napisala:

“Miriše li na pravdu ta kafa ili miriše na spaljena srpska sela, Fato!? Da, ja ću Vam reći. Proterali smo i proteraćemo opet ako bude potrebe”, a pored svega jedan korisnik Facebooka je upozorio Andrijanu da je državni službenik i da je to zabranjeno ponašanje, na šta je dotična odgovorila:

Čitaj još:   TUZLA: Nana Fata zbog problema s plućima prebačena na kliniku… (foto)

“Grb koji ja nosim na uniformi, ono što mene hrani, Vi niste kompetentni da komentarišete. A to je i dokazala vaša nana Fata, kako je oslovljavate. Srdačan pozdrav!”

Iako je prvotno objavljeno kako je Adrijana Tomić uposlenica Uprave za indirektno oporezivanje BiH, tu je informaciju za portal “Slobodna Bosna” demantirao glasnogovornik UIO BiH Ratko Kovačević, koji je kazao kako ta osoba nije uposlenica Uprave za indirektno oporezivanje niti je to ikada bila.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more